El president blaugrana ha condemnat la violència

Bartomeu trenca el silenci sobre Tsunami Democràtic i el Clàssic

El president del Barça no veu motius per suspendre el partit i aprova qualsevol reivindicació pacífica

Josep Maria Bartomeu ha parlat de Tsunami Democràtic.  Davant la incertesa que el Clàssic previst pel pròxim 18 de desembre s'ajornés per possibles accions del moviment independentista, el president del Barçaha volgut transmetre tranquil·litat en una entrevista a Catalunya Ràdio, assegurant que no tem conseqüències: «No veig cap motiu per suspendre el Clàssic».

No només no s'ha mostrat preocupat, sinó que ha volgut defensar les accions reivindicatives, sempre que siguin en to de pau: «Penso fermament que fer un acte reivindicatiu i jugar un partit de futbol de forma pacífica, serena i cívica és factible». Per tant, Bartomeu no veu impediments en celebrar el partit tan esperat i que, a més, els aficionats puguin reivindicar el seu missatge.

«L'estadi és lliure»

Un Bartomeu rotund ha afirmat també a la ràdio que «l'estadi és lliure» i que, per tant, «no hi ha restriccions»  en aquest sentit. Ha recordat, a més, que al Camp Nou «sempre ens hem manifestat de forma pacífica i cívica», amb la  llibertat d'expressió sempre per bandera, segons el president del club blaugrana.

«Des del Barça ja hem expressat que no estem d'acord en algunes coses», afegia Bartomeu en relació amb el «moment excepcional de la història de Catalunya» que es viu. Tot apunta doncs, que Tsunami Democràtic té via lliure per part del Barça per reivindicar-se en un partit seguit des d'arreu del món.

També et pot interessar...