Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Begoña Gómez y Pedro Sánchez acudiendo a uno de los mítines del PSOE

Pedro Sánchez i Begoña Gómez ja podran anar de vacances presidencials

Begoña Gómez per fi podrà fer ús dels diferents palauets de l'Estat després d'un any incert

Begoña Gómes, la dona de Pedro Sànchez, en arxiu
Begoña Gómez podrà gaudir de nous destins les pròximes vacances amb el seu marit | Catalunya Diari

Pedro Sánchez i Begoña Gómez han viscut un any d'incertesa aquest 2019. La dona de l'actual President del govern ha passat els darrers mesos sense poder concretar les seves labors d'estat a causa del temps que ha estat com a primera dama en funcions.

Ja amb l'entrada del 2020, i amb el nomenament de Pedro Sánchez com a president, és oficial que Begoña Gómez s'unirà a l'agenda  del seu marit convertint-se així en primera dama. De fet,  la podrem veure en alguns actes públics. Però sense cap mena de dubte, el que més haurà alegrat a Begoña de ben segur que deu ser haver conegut els diferents  destins vacacionals  dels quals podrà gaudir a partir d'ara, almenys durant aquesta nova legislatura.

El Nadal l'han hagut de passar a Madrid

Els nombrosos compromisos als quals ha hagut de fer front el ja president del govern han provocat que la família hagi hagut de passar les vacances a Madrid, sense poder gaudir d'una casa palau ubicada a Costa Teguise, a La Mareta (Lanzarote). Aquesta ha estat reformada per la nova família pel govern i podria convertir-se en un dels destins preferits de la primera dama.

Un altre dels destins que podran gaudir amb l'arribada de la calor, serà la possibilitat d'anar a les Marismillas, un palau d'11 mil hectàrees que Patrimoni de l'Estat posseeix al Parc de Doñana, on diversos quilòmetres de  platges verges i 18 habitacions —totalment equipades—, seran les delícies dels nous habitants. Un canvi que Sánchez i Begoña notaran sens dubte després de passar tots els estius a Mojácar.

El destí estrella podria ser el conegut com 'el ranxo d'Aznar'

Ara bé, el destí que de ben segur es convertirà en l'ullet dret de la família és Quintos de Mora, conegut també com 'el ranxo d'Aznar'. En aquesta finca situada a Los Yébenes  (Toledo) Pedro Sánchez i el seu cercle més proper hi ha passat els seus dies de descans des del 2018.

Una propietat que compta amb més de 6.800 hectàrees que el Patrimoni de l'Estat va adquirir l'any 1942. Un paratge on el cap de govern i la seva esposa podran gaudir d'alguns dies de descans, a menys de dues hores de Madrid, i que Begoña ja ha convertit en el seu nou destí vacacional.

També et pot interessar...