IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

☕ Salut veu «difícil» reobrir bars i restaurants a Catalunya per no «allargar l'agonia»

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya confirma més de 5.000 nous casos de Covid-19

Boicotegen el bar de Dani Mateo per la polèmica amb la bandera espanyola

Les xarxes s'han omplert de comentaris negatius del negoci que regenta a Madrid amb Lorena Castell

Dani Mateo mocant-se amb la bandera d'Espanya al programa 'El Intermedio'
Dani Mateo mocant-se amb la bandera d'Espanya al programa 'El Intermedio' | Twitter

Dani Mateo continua patint les conseqüències del seu polèmic esquetx amb la bandera espanyola. El col·laborador català del programa ‘El Intermedio’ ha vist com mocar-se amb un dels símbols de l'Estat no només li està portant crítiques cap a ell sinó que ara comença a afectar els seus negocis fora de la televisió.

I és que les xarxes s’han omplert de missatges que demanen no anar al bar que l’humorista té a Madrid. En les últimes hores, s’està difonent que Mateo és el propietari de l'Ideal Bar, un negoci que regenta amb la també catalana de Lorena Castell al barri madrileny de Malasaña.  Un boicot que va començar en el conegut fòrum d’internet ‘ForoCoches’ s’ha estès ja a Twitter a més d'en la secció de comentaris que té l’establiment a Google, Tripadvisor o en la seva pàgina de Facebook.

Crides a no anar-hi i crítiques al menjar o a la higiene del local

La polèmica acció amb la bandera d’Espanya, ha provocat que la valoració del bar en les principals pàgines de ressenyes hagi disminuït molt.  El local acumula comentaris negatius no només per qui és el seu propietari sinó contra el seu menjar o el servei d'aquest.

Curiosament, s’han multiplicat les persones que diuen és «un bar brut», que hi ha «falta d’atenció i un pèssim tracte» o que «fa molta pudor» i que aconsellen evitar l'establiment per anar a beure o menjar alguna cosa. 

Clínica Baviera ha cancel·lat un contracte publicitari amb ell

El passat divendres Dani Mateo va veure com el seu polèmic esquetx va suposar també la cancel·lació d’una campanya publicitària que protagonitzava. Clínica Baviera va decidir trencar unilateralment el seu contracte amb el col·laborador de La Sexta. L’empresa considera que no poden «defensar expressions com la de Dani Mateo», ja que ells estan «clarament del costat de la Constitució i del marc de la convivència».  


Comentaris

envia el comentari