Membres del CDR boicotegen diversos reporters durant les protestes per l’1-O

Els Comitès de Defensa de la República han reivindicat la lluita de fa un any amb diverses accions al llarg de tot el territori

Una reportera d''Espejo Público' a la delegació de la Generalitat de Catalunya
Una reportera d''Espejo Público' a la delegació de la Generalitat de Catalunya | Antena 3

Des de primera hora del matí d’aquest 1 d’octubre, primer aniversari del referèndum de l’1-O, els membres dels Comitès de Defensa de la República, CDR, han protagonitzat diverses accions en diferents punts del territori català com a forma de protesta. En moltes d’aquestes accions, s’han pogut viure moments de gran tensió, com per exemple quan els membres del CDR han entrat per la força a la delegació del govern de Girona per despenjar la bandera espanyola.

O en el moment en el qual boicotegen la reportera d’‘Espejo Público’, Susana Peña, quan estava en una connexió en directe a la delegació de la Generalitat de Girona narrant el que estava succeint en aquell moment i el que havia passat al llarg del dia, com els talls de les vies de l’AVE entre Figueres i Barcelona que han acabat afectant vuit trens que anaven direcció Madrid. De fons es podien sentir els crits de: «1 d’octubre, ni oblit ni perdó», mentre una dona amb la cara tapada li feia una 'peineta' des del darrere.

Reivindicació de la lluita de fa un any, a la plaça de l'1 d'octubre a Girona
Reivindicació de la lluita de fa un any, a la plaça de l'1 d'octubre a Girona | Twitter CDR Girona

 

Un altre boicot, amb pots de fum encès

El reporter de Telemadrid, Pablo Gosa, també ha estat boicotejat per un grup d'independentistes. Quan estava connectant en directe amb el programa ‘120 Minutos’, de María Rey, des de la marxa que s’ha fet a Barcelona per commemorar el referèndum de l’1-O, un dels manifestants li ha enganxat al pit el missatge de «tombem el règim» i un altre ha encès un pot de fum en els seus peus que l’ha obligat a interrompre la connexió.


Comentaris

envia el comentari