Sorpresa d'Arrimadas en directe amb Ana Rosa: Podria ser la seva última entrevista

La política segueix concedint entrevistes a falta d'uns pocs dies per donar a llum al seu primer fill

Ana Rosa Quintana i Inés Arrimadas a una entrevista del 15 de maig del 2020
Inés Arrimadas ha assegurat que aquesta seria la seva última entrevista | Telecinco

Inés Arrimadas ja està en les últimes setmanes del seu embaràs. La líder de Ciutadans, tot i això, no ha parat de treballar. A més, a causa de la crisi del coronavirus, l'estrès de la futura mare ha estat evident en les últimes setmanes, però ha seguit acudint al Congrés per a defensar la seva postura. 

Quan falten molt pocs dies perquè Arrimades doni a llum al seu primer fill, la política continua treballant i concedint entrevistes, com la que va oferir al 'El Programa de Ana Rosa'.

«Aquesta ja és l'última entrevista de tele»

La presentadora, la qual ja té experiència com a mare de dos fills de 14 anys, no es va oblidar a fer referència de la futura maternitat de la jove política. «Ja li queda poc, que jo d'això en sé» indicava Ana Rosa amb molt afecte.

Davant aquesta afirmació de la presentadora, la líder taronja va voler fer una sorprenent revelació, la qual afirmava tot el que Ana Rosa havia sospitat. «Jo crec que aquesta ja és l'última entrevista a la tele, probablement», ha comentat Arrimadas. No obstant això, Ana Rosa ha puntualitzat: «Bé, la penúltima, mai cal dir l'última. Vostè que és andalusa...» assenyalava molt riallera, abans de desitjar-li «molta sort».

Un embaràs estressat

Abans d'acabar l'entrevista, la presentadora ha volgut donar-li un consell a la dirigent política, la qual serà mare primerenca. «Ah, i no s'estressi, que després els nens surten molt nerviosos», una recomanació que per Arrimadas ja arriba tard.

«És una mica tard perquè quin embaràs porto ja», apuntava la líder taronja abans d'assenyalar que «després aquests nens són d'aquells nens actius. Serà un guerrer» afirmava Arrimadas molt riallera.

Inés Arrimadas i l'expolític nacionalista Xavier Cima tindran al seu primer fill en comú en plena crisi del coronavirus. La parella es va casar el 2016 en una cerimònia no exempta de polèmica a causa de les grans diferències ideològiques entre els dos polítics.


Comentaris

envia el comentari