La consellera Borràs respon a les crítiques per part de Ciutadans a les xarxes

Ciutadans ha criticat amb duresa Laura Borràs en considerar que havia intentat boicotejar la gala dels Premis Planeta

La consellera Laura Borràs ha contestat de manera dràstica a una crítica per part de Ciutadans
La consellera Laura Borràs ha contestat de manera dràstica a una crítica per part de Ciutadans | CatalunyaDiari.cat

La polèmica està servida. Laura Borràs, consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, ha contestat amb duresa una membre de Ciutadans que l'havia intentat assenyalar a les xarxes en assegurar que havia boicotejat la gala dels Premis Planeta. Tot ha començat perquè entre la consellera i diversos membres de Ciutadans s’han estat criticant durant la sessió de control als consellers.

En un primer moment, el diputat Carlos Carrizosa ha retret al Govern que no assistís al Premi Planeta del passat dilluns i Laura Borràs s’ha justificat dient que estava en un altre acte, en la promoció de les dones escriptores catalanes i de la literatura universal. A continuació ha estat ella la que ha acusat Ciutadans de no assistir als Premis Fabra d’aquest dimecres.

Crítiques entre Borràs i Ciutadans

Per aquesta raó, Roberto de Godos Carrera, el responsable digital de Ciutadans, ha contraatacat burlant-se de la consellera Borràs a través del seu compte de Twitter, al qual només els seguidors confirmats poden accedir actualment. En el missatge ha assegurat que és mentida que no assistissin als Premis Fabra i li ha recomanat que «s’informi», tancant la piulada amb un «Laura, de cognom ‘Next’».

Laura Borràs no ho ha deixat passar i li ha contestat d’una manera molt contundent. Per una banda li recorda que és consellera de Cultura i no d’educació com el membre de Ciutadans ha dit en el seu missatge, a més que aquesta conselleria no existeix a la Generalitat i que seria, si de cas, la d’Ensenyament. Per una altra, també ha volgut aclarir que va parlar amb Amelló, el diputat de Ciutadans que, en principi, va assistir a l’acte, i ell mateix ha estat qui li ha confirmat que no hi va ser perquè «va marxar abans que comencés» l’entrega dels Premis Fabra. Finalment ha tancat el seu missatge amb un «De cognom: Borràs».

Crítiques a través de les xarxes socials

Ràpidament la seva piulada ha rebut molts comentaris aplaudint les seves paraules. Per exemple: «Lluitar contra la ignorància i la mala fe és feixuc. Tu segueix treballant perquè la cultura triomfi! La teva presència dignifica qualsevol acte! Ànims!». Però també ha rebut crítiques per no haver enviat ningú als Premis Planeta i molts han defensat Borràs: «Reina, quan tu siguis consellera de cultura fes el que et sembli i envia qui vulguis als actes que vulguis».

Aquest no és el primer cop que Ciutadans reben crítiques per part d’altres polítics a través de Twitter. En una altra ocasió, les xarxes van criticar-los per una piulada sobre les llengües cooficials on la branca del partit a Cantàbria va escriure que calia respectar les diferents llengües del territori, però aquesta idea contrasta amb altres que han expressat diversos líders de Ciutadans que volen més presència del castellà a Catalunya.


Comentaris

envia el comentari