Borrell nega haver interceptat correus del Govern: «No tenim voluntat de fer-ho»

El ministre d’Exteriors també ha afirmat que «ni la Generalitat té ambaixades, encara que s’obstinin a dir-ho així, ni el Ministeri d’Exteriors té espies»
El ministre d'Exteriors ha negat haver intervingut correus electrònics del Govern
El ministre d'Exteriors ha negat haver intervingut correus electrònics del Govern | Cedida

El ministre d'Exteriors en funcions, Josep Borrell, ha negat aquest dilluns la intervenció de correus electrònics del Govern per elaborar informes sobre les delegacions a l'exterior per part del Ministeri tal com ha denunciat la Generalitat. «El ministeri no té capacitat ni voluntat per fer aquestes coses», ha remarcat.

 

Exteriors no té la capacitat ni la voluntat de fer-ho

En aquest sentit, durant la roda de premsa realitzada després de la reunió dels ministres d’exteriors de la Unió Europea (UE), Borrell ha expressat: «No s’ha intervingut cap correu electrònic, naturalment que no. Creu que el Ministeri d’Assumptes Exteriors té la capacitat, i voluntat, de fer aquestes coses?».

 

El candidat per liderar la diplomàcia de la Unió Europea ha donat aquesta resposta després de posar en qüestió el periodista que preguntava sobre les acusacions de l'executiu català. «Ho ha dit la Generalitat? Poden denunciar el que vulguin!», ha afirmat Borrell durant la roda de premsa, tanmateix, també ha alertat que el fet de denunciar no implica que s’hagi de donar «per bona» aquesta denúncia. A més, ha afegit: «Ni la Generalitat té ambaixades, encara que s’obstinin a dir-ho així, ni el Ministeri d’Exteriors té espies».

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari