Borrell demana «vocalitzar millor» a una periodista americana perquè no l'entén

La reacció que ha tingut el ministre ha provocat certa indignació a les xarxes socials
Josep Borrell demana a una presentadora que parli més a poc a poc l'anglès i que vocalitzi millor
Josep Borrell demana a una presentadora que parli més a poc a poc l'anglès i que vocalitzi millor | 'Bloomberg'

El Ministre d’Assumptes Exteriors, Unió Europea i Cooperació del govern, Josep Borrell, va ser entrevistat ahir, 21 de febrer, al programa de televisió americà ‘Bloomberg Daybreak: Americas’. Durant el programa el ministre va parlar sobre el ‘Brexit’, les tarifes que vol aplicar el president Trump i també sobre les pròximes eleccions que se celebraran el pròxim 28 d'abril. Així mateix ho va anunciar Borrell a través de les xarxes socials.

 

 

 

El que no es podia imaginar és que una de les intervencions que va fer portaria cua i causaria una gran indignació a les xarxes socials, concretament a Twitter. Durant l’entrevista Josep Borrell va demanar a una periodista estatunidenca que vocalitzés millor després que ella li fes una pregunta sobre els nous impostos que Trump vol aplicar i que el ministre no va ser capaç d’entendre.

 

«Ho sento, no he entès la pregunta. Pot parlar més a poc a poc i vocalitzar millor? Si us plau» demana Borrell durant l’entrevista. Davant d’aquesta petició la presentadora li repeteix més lentament i vocalitzant paraula per paraula la pregunta tot i que aquesta vegada la fa més curta.

 

Que Borrell, un home que ha tingut càrrecs internacionals com el de president de l’Institut Universitari Europeu o que també ha estat president del Parlament Europeu, fes aquesta petició i demostrés no comprendre allò que se li preguntava ha fet enfadar a la gent. Per Twitter no ha tardat a circular el fragment de l’entrevista on es produeix aquesta petició de Borrell.

 

 Comentaris

envia el comentari