Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alfred Bosh, el conseller d'Acció Exterior

Bosch fa una crida a la comunitat internacional en un article publicat a 13 mitjans estrangers

El conseller d'exteriors reclama «un rol actiu en la resolució del conflicte»

Alfred Bosh, el conseller d'Acció Exterior
Alfred Bosch, el conseller d'Acció Exterior ha fet una crida a la comunitat internacional | Catalunya Diari

El conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència del govern català, Alfred Bosch, ha fet una crida a la comunitat internacional  perquè prengui «un rol actiu en la resolució del conflicte» amb l’estat espanyol en un article publicat simultàniament a 13 mitjans estrangers.

Sota el títol ‘Ara depèn de vosaltres’, l’escrit denuncia que la sentència del Tribunal Suprem contra els líders independentistes en el judici de l’1-O «només empitjora la situació actual» i demostra com Catalunya «ha deixat de ser un afer intern»: «S’estan posant en risc drets fonamentals a Europa i els demòcrates europeus no poden continuar callats». «El diàleg és l’única via», reivindica a la peça.

L'article ha estat publicat a una dotzena de mitjans internacionals

L’article s’ha publicat entre dimarts i dijous a  12 mitjans internacionals: Politico (el mitjà especialitzat en política europea de referència a Brussel·les), Le Soir (Bèlgica), La Stampa (Itàlia), Publico (Portugal), The National (Escòcia), The Irish Times (Irlanda), Corriere del Ticino (Suïssa), Delfi (Bàltics), Eesti Paëvaleht (Estònia), Jutarnji List (Croàcia), Hufvudstabsbladet (Finlàndia), Morgunbladid (Islàndia) i Heraldo de México (Mèxic).

També et pot interessar...