CatalunyaDiari.cat

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Una víctima mortal en un xoc frontal a l'N-340 a Altafulla

Alfred Bosch renuncia a la candidatura per Barcelona i aposta per Maragall

Ernest Maragall, actual conseller d'Exteriors, es postula com el seu successor
Alfred Bosch, en una conferència d'ERC | CatalunyaDiari.cat

 

Alfred Bosch anuncia el que era fins ara un secret a veus i deixarà de ser l'alcaldable d'Esquerra Republicana a Barcelona. «Renuncio a ser candidat per l’alcaldia de Barcelona i us vull demanar que abracem tots Ernest Maragall com a aposta guanyadora», ha comentat el mateix Bosch aquesta tarda. 

 

Amb l'aval de Bosch, doncs, Ernest Maragall guanya enters i es postula encara més per encapçalar la llista independentista a la ciutat comtal. Alfred Bosch, d'altra banda, ha anunciat que no es presentarà a les eleccions municipals de 2019 en una assemblea extraordinària del partit. 

 

 

Maragall, l'home escollit per ERC

Maragall seria l’home escollit per Esquerra. Més enllà de ser una figura més que coneguda en l’organigrama polític català —suma etapes tant al PSC, amb el seu germà i expresident Pasqual Maragall; i a ERC, on ha assumit la conselleria d’Exteriors—, Maragall, que encara ha de donar el seu 'si', seria una figura ben vista i per contrarestar la més que possible candidatura Manuel Valls per Ciutadans. 

 

Finalment, cal destacar també que les enquestes semblen anar a favor de la formació independentista. Les municipals, que se celebraran el maig de 2019, s’erigiran com una pedra de toc ideal perquè Esquerra Republicana pugui comprovar el pols de l’electorat de cara a la gran cita de les eleccions generals.

❗Notícia en ampliació. La redacció de CatalunyaDiari.cat està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.cat, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.