Josep Bou podria ser el candidat del PP a les eleccions municipals de Barcelona

Des de l’any 2015 és el president de l’associació antiindependentista d’Empresaris de Catalunya

Josep Bou, possible candidat del PPC a les eleccions de Barcelona
Josep Bou, possible candidat del PPC a les eleccions de Barcelona | EFE

 

Nous noms per les pròximes eleccions municipals de Barcelona. Ara és el torn delPartit Popular de Catalunya, que ja està definint la llista que presentarà el maig del 2019. Els noms seran proposats al llarg de la setmana vinent, però hauran de ser aprovats abans de la convenció nacional que celebraran al gener, segons ha especificat Pablo Casado.

Ara per ara, però, mentre que Ada Colau vol tornar a ser alcaldessa, l’actual cap de llista per Barcelona, Alberto Fernández Díaz, encara no ha confirmat si repetirà candidatura, tot i que ja està sobre la taula un nou candidat disposat a succeir-lo: Josep Bou, president de l’associació antiindependentista d’Empresaris de Catalunya.

Josep Bou, possible candidat del PPC

Tanmateix, fins que no es presenti oficialment la llista no es podrà saber qui l’encapçalarà i, segons diversos dirigents del partit, tampoc es pot afirmar «oficialment» que se li hagi proposat a l’empresari o que ell hagi accedit. Però des de l’associació sí que han compartit que, en cas de confirmar-se, Bou podria convocar una assemblea per ser rellevat a l’entitat. En cas de ser així, quedaria patent que la seva candidatura és un clar missatge contra l’independentisme.

Manifestació per defensar la Constitució a Barcelona
Manifestació per defensar la Constitució a Barcelona | Europa Press

A més a més, Josep Bou ha tingut un paper memorable a la manifestació que el passat dijous, 6 de desembre, es va dur a terme a Barcelona per commemorar els 40 anys de la Constitució -caducada segons Carles Puigdemont-, perquè va compartir la capçalera de la marxa amb Alejandro Fernández, el nou president del PPC, i Alberto Fernández Díaz. També els acompanyaven representants de Ciutadans, Societat Civil Catalana i Vox.

Un cop va acabar la marxa, Bou va deixar clar que «el més important de la Constitució és que permet que Espanya sigui un Estat indivisible», i que, per tant, qualsevol mena de reforma del seu text «ha d’estar enfocada a reforçar la nació i el benestar dels espanyols». Però, d'altra banda, l’empresari ha criticat la Carta Magna per haver reconegutl’existència de nacionalitats i regions a l’article 2. Un error que, segons ha explicat, els independentistes han aprofitat per reclamar tractes de favor.


Comentaris

envia el comentari