Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
boye i costa

Boye proclama des d'Estrasburg que «acabarem guanyant»

L'advocat de Carles Puigdemont i de Toni Comín adverteix que «el viatge jurídic serà llarg»

boye i costa
Boye proclama des d'Estrasburg que «acabarem guanyant» | Twitter (@LauraBorràs)

 

A la manifestació d'Estrasburg a favor de la República Catalana hi ha hagut dues absències notables, ja que Carles Puigdemont i Toni Comín, finalment, no hi han assistit per evitar el risc de ser detinguts. Malgrat això, l'advocat dels dos eurodiputats, Gonzalo Boye, sí que hi ha intervingut per informar de la seva decisió de no assistir en la concentració.

Boye ha proclamat que  «sempre se'n riuen de nosaltres, però acabarem guanyant» i ha advertit als assistents que «el viatge jurídic serà llarg», encara que estan treballant per «restituir» els drets dels votants independentistes. A més, ha anunciat que Puigdemont i Comín, tot i no ser-hi físicament, intervindrien en l'acte des d'Alemanya a través d'una pantalla gegant.

El vicepresident de la Generalitat, Josep Costa, també ha participat en la manifestació i ha afirmat que «ningú s'ha de rendir», fent referència als eurodiputats i a la falta de garanties i afegint que «això va de lluitar, lluitar, lluitar fins a guanyar». Fins a 8.000 persones han participat en la concentració i han aclamat els parlaments de Boye i Costa.

També et pot interessar...