L'exconseller Lluís Puig ha estat ingressat a un hospital de Brussel·les per una angina de pit

Avui ha rebut l'alta després d'entrar al centre hospital des del dissabte

Lluís Puig patit una angina de pit a Brussel·les | ACN

L'exconseller de Cultura Lluís Puig va patir una angina de pit de caràcter lleu el passat dissabte en el seu domicili a Brussel·les.  Persones del seu entorn han confirmat que  va ingressar a un hospital el mateix i avui mateix hauria rebut l'alta, segons avançava 'El Nacional'. 

El candidat de Jxcat a l'alcaldia de Terrassa s'hauria trobat malament el passat dia 4 i va dirigir-se a un centre hospitalari acompanyat per la seva dona. Encara que va el seu estat no era greu, els metges van decidir que passés el cap de setmana ingressat a l'espera de fer-li més proves dilluns. Superades satisfactòriament, l'exconseller es troba recuperant-se a la seva residència belga.

Un missatge on donava a entendre que havia estat a Catalunya

El seu ingrés no va impedir a Puig mantenir la seva activitat a les xarxes socials. El dilluns al matí va publicar un missatge que deixava entreveure algunes intrigues sobre on podria trobar-se en aquell moment. 

El missatge anava acompanyat d’una fotografia des de dalt del monestir de caràcter benedictí de Sant Llorenç, i ha escrit: «Ahir, des de dalt la Mola, a Sant Llorenç del Munt, veia la meva ciutat de Terrassa així». 

Formava part de la seva campanya a l'alcaldia

Així, podríem entendre que l’exconseller havia passat a Catalunya part del seu temps, com ja ho va fer fa unes setmanes en estar a Perpinyà i l’Alguer. Finalment, ell mateix explicava que volia fer entendre que al segle XXI es poden fer moltes coses: Si es fan intervencions mèdiques a distància, com no hem de poder fer vida política activa?

D'una altra banda, ‘Nació digital’ publicava que en el cas que Puig no fos jutjat pel delicte de malversació pel Suprem, podria tornar a la ciutat, ja que actualment es troba vivint a Brussel·les. Segons Miquel Sàmper, tant Rull com Puig representen «la defensa dels drets i les llibertats» que volen transmetre amb una candidatura que es presenta a l’alcaldia de la ciutat.


Comentaris

envia el comentari