Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, en una atenció als mitjans.

Una foto de Colau a Instagram causa les burles de les xarxes

La imatge la va penjar la nit del passat dissabte

El cap de setmana és un període de temps perfecte per a relaxar-nos i poder fer allò que la intensitat de la setmana ens impedeix. Li passa a tothom, i també a la classe política malgrat que actualment es troba en una etapa d'enorme complexitat, en la gestió de la pandèmia del coronavirus. Malgrat això, és clar, hi ha moments per a tot i l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ho ha volgut demostrar.

«Una estona sola a la meva habitació!»

Dissabte a la nit, Colau penjava una fotografia al seu compte d'Instagram on se la podia veure estirada al seu llit, amb els peus enlaire, i en una postura de relaxament. «Miracolo! Una estona sola a la meva habitació!», escrivia l'alcaldessa de la capital catalana  com a acompanyament de la imatge.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miracolo! Un ratito sola en mi habitación

A post shared by Ada Colau (@adacolau) on

Burles a les xarxes socials

Però les xarxes socials no perdonen, i Ada Colau ha rebut nombroses respostes a la seva fotografia. Algunes, de simpàtiques, com les del periodista Toni Cruanyes o l'actriu Itziar Castro. «Amb dos fills, això és realment un miracle!!! A gaudir d’un dissabte fabulós!», li deia l'editor del TN Vespre, mentre que Castro li comentava: «El descans de la guerrera!». Altres usuaris, però, no han estat tan agradables amb l'alcaldessa de Barcelona: