Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, en una atenció als mitjans.

Una foto de Colau a Instagram causa les burles de les xarxes

La imatge la va penjar la nit del passat dissabte

Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, en una atenció als mitjans.
Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, en una atenció als mitjans. | ACN

El cap de setmana és un període de temps perfecte per a relaxar-nos i poder fer allò que la intensitat de la setmana ens impedeix. Li passa a tothom, i també a la classe política malgrat que actualment es troba en una etapa d'enorme complexitat, en la gestió de la pandèmia del coronavirus. Malgrat això, és clar, hi ha moments per a tot i l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ho ha volgut demostrar.

«Una estona sola a la meva habitació!»

Dissabte a la nit, Colau penjava una fotografia al seu compte d'Instagram on se la podia veure estirada al seu llit, amb els peus enlaire, i en una postura de relaxament. «Miracolo! Una estona sola a la meva habitació!», escrivia l'alcaldessa de la capital catalana  com a acompanyament de la imatge.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miracolo! Un ratito sola en mi habitación

A post shared by Ada Colau (@adacolau) on

Burles a les xarxes socials

Però les xarxes socials no perdonen, i Ada Colau ha rebut nombroses respostes a la seva fotografia. Algunes, de simpàtiques, com les del periodista Toni Cruanyes o l'actriu Itziar Castro. «Amb dos fills, això és realment un miracle!!! A gaudir d’un dissabte fabulós!», li deia l'editor del TN Vespre, mentre que Castro li comentava: «El descans de la guerrera!». Altres usuaris, però, no han estat tan agradables amb l'alcaldessa de Barcelona: