Els millors 'memes' de les xarxes sobre la desfeta de Ciutadans

Ciutadans ha registrat la pitjor davallada de les eleccions en passar dels 57 diputats de l'abril a 10
Albert Rivera ha posat el seu càrrec a disposició de la militància de C's | Catalunya Diari

Patacada d’Albert Rivera. Ni els més escèptics a Ciutadans podien imaginar la caiguda del partit en aquest 10-N i, justament per això, han estat molts els qui han expressat la seva gran sorpresa. Sorpresa i mofa, ja que les xarxes socials s’han omplert de burles cap al partit taronja i cap al seu líder.

 

De fet, no s’han fet esperar les burles al seu ja famós «huele a Leche» —en al·lusió a un vídeo que es va fer viral durant la campanya— i la mofa dirigida a algun dels seus companys de partit, com Juan Carlos Girauta, que es queda sense escó al Congrés dels Diputats. Qui també ha volgut posar el dit a la llaga, d'altra banda, ha estat el portal 'ForoCoches', que ha tornat a contractar un grup de 'Mariachis' perquè anessin a tocar cançons de Malú, parella de Rivera, davant la seu del partit taronja

 

 

La devallada de C's: de 57 diputats de l'abril a 10

Ciutadans ha sofert el pitjor correctiu de les eleccions d'aquest diumenge 10 de novembre del 2019. Si l'abril aconseguia situar-se com a tercera força del Congrés dels Diputats amb 57 escons, ara ha baixat fins a la sisena per darrere de Vox, que ha passat de 24 a 52 diputats, d'Unides Podem, que malgrat baixar de 42 a 35 manté la quarta posició, i d'ERC, que supera els taronges amb 13 diputats, 2 menys que a l'abril. El president de Ciutadans, Albert Rivera, haurà de lidiar, doncs, amb el pitjor resultat de la formació liberal des que té representació als comicis estatals.