Albert Rivera, en arxiu

Els millors 'memes' de les xarxes sobre la desfeta de Ciutadans

Ciutadans ha registrat la pitjor davallada de les eleccions en passar dels 57 diputats de l'abril a 10

Patacada d’Albert Rivera.  Ni els més escèptics a Ciutadans podien imaginar la caiguda del partit en aquest 10-N i, justament per això, han estat molts els qui han expressat la seva gran sorpresa. Sorpresa i mofa, ja que les xarxes socials s’han omplert de burles cap al partit taronja i cap al seu líder.

De fet, no s’han fet esperar les burles al seu ja famós «huele a Leche» —en al·lusió a un vídeo que es va fer viral durant la campanya— i la mofa dirigida a algun dels seus companys de partit, com Juan Carlos Girauta, que es queda sense escó al Congrés dels Diputats. Qui també ha volgut posar el dit a la llaga, d'altra banda, ha estat el portal 'ForoCoches', que ha tornat a contractar un grup de 'Mariachis' perquè anessin a tocar cançons de Malú, parella de Rivera, davant la seu del partit taronja

La devallada de C's: de 57 diputats de l'abril a 10

Ciutadans ha sofert el pitjor correctiu de les eleccions d'aquest diumenge 10 de novembre del 2019. Si l'abril aconseguia situar-se com a tercera força del Congrés dels Diputats amb 57 escons, ara ha baixat fins a la sisena per darrere de Vox, que ha passat de 24 a 52 diputats, d'Unides Podem, que malgrat baixar de 42 a 35 manté la quarta posició, i d'ERC, que supera els taronges amb 13 diputats, 2 menys que a l'abril. El president de Ciutadans, Albert Rivera, haurà de lidiar, doncs, amb el pitjor resultat de la formació liberal des que té representació als comicis estatals.