IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La cançó de Polònia sobre els motius de Rajoy per aplicar el 155 que s'ha fet viral

A ritme de Sabina, Rajoy i els seus col·laboradors expliquen les raons per no cedir al diàleg proposat per la Generalitat

La situació a Catalunya continua sent tensa després que Puigdemont declarés la independència i la suspengués segons més tard durant el ple del passat 10 d'octubre per obrir una porta al diàleg amb l'Estat. Per tant, l'estira-i-arronsa, entre el president de la Generalitat i el del govern espanyol és un tema de màxima actualitat del qual també se n'ha volgut fer eco el programa humorístic de TV3, 'Polònia'. A ritme de Sabina, Rajoy i els seus col·laboradors expliquen en un gag musical els motius per aplicar l'article 155.

A l'escena participen diversos polítics com, el mateix president del govern, Pedro Sánchez, Cristòbal Montoro o Felipe González, a més d'un membre de la Policia Nacional i de la Fiscalia. Montoro comença qüestionant al líder del PP sobre per què està esperant tant per activar l'article 155, sobre el que aquest assegura que vol tenir clar què va dir Puigdemont, ja que «la construcció de la frase que va pronunciar al ple és una mica confusa». El ministre d'Hisenda assegura que per aplicar el citat article «els hi sobren els motius», frase que apareix com a títol al gag i que dona inici a la cançó en què cada membre explica les raons pels quals el govern espanyol ha de prendre aquesta mesura.

El vídeo no ha trigat a fer-se viral i no han trigat a sortit comentaris a les xarxes en relació a la cançó que va ser emesa per televisió ahir, 12 d'octubre. Entre els comentaris destaquen alguns com: «Un altre gag brillant. Per riure sense parar» o «Sens dubte un dels millors 'Polònia' dels últims mesos. Per no parar de riure».


Comentaris

envia el comentari