El candidat de VOX a l'alcaldia d'Alfarràs deixa el partit i es declara independentista

Ha explicat que la formació ultradretana li va prometre «l'or i el moro», però que en realitat no el van recolzar en res

El candidat de VOX a l'alcaldia d'Alfarràs, a la comarca del Segrià, Antonio Jiménez, ha anunciat que deixa el partit d'ultradreta i manifesta que se sent independentista i que dona suport a la llibertat dels dels «presos polítics». Segons ha explicat el mateix Jiménez en una entrevista oferta a EmunFM, es va presentar com a candidat per VOX «perquè em van prometre l'or i el moro, però a l'hora de la veritat no em van recolzar en res».

Cal destacar que Jiménez és també el president de l'Associació de Gitanos d'Alfarràs i que, tal com assegura, des del partit li havien promès que l'ajudarien en tot el que fes falta amb aquesta. Però més enllà de les promeses no complertes de les quals es queixa Jiménez, aquest també ha descobert que «no puc estar en un lloc que estan en contra de moltes coses, fins i tot dels gitanos».

«Jo estimo a Catalunya», assegura Jiménez

Per aquest motiu, Jiménez ha demanat perdó als veïns d'Alfarràs, a l'ètnia gitana i presos independentistes com Oriol Junqueras o Raül Romeva, «per haver-los defraudat», ja que «jo estimo Catalunya». Davant d'aquesta nova situació, el ja excandidat de VOX ha anunciat que li agradaria poder formar part d'ERC, com ja ho va ser en el seu passat, o de JxCat.

Així i tot, de moment prefereix mantenir-se allunyat de la política i dedicar-se de ple a ajudar els gitanos que formen part de l'associació que presideix. Finalment, Jiménez ha conclòs l'entrevista exclamant: «Visca Catalunya!» i «Llibertat presos polítics!».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari