Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Els nous responsables dels informatius a Canal Sur

Una cap de premsa de C's té nova feina: presentarà uns coneguts informatius

El periodista Álvaro Zancajo serà nou director de Continguts Informatius i Transformació Digital

Canal Sur Televisió renova plantilla i ho fa enmig de la polèmica. La cadena pública de televisió andalusa ha formalitzat en les darreres hores el nomenament del periodista Álvaro Zancajo com a nou director de Continguts Informatius i Transformació Digital.

Però aquesta decisió no ve sola i els directius han sorprès donant-li el lloc de directora adjunta de Continguts Informatius a Desiree García-Escribano, fins ara, cap de premsa de C's a Andalusia. Zancajo subsituirà a Javier Domínguez, el qual, passarà a desenvolupar responsabilitats dins de Canal Sur Televisió.

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

Va ser director del Canal 24h de TVE

Cal recordar que Zancajo va ser director del Canal 24h de TVE i que, després de perdre un judici contra la corporació pública, en l'actualitat treballava com a redactor base a La 2. Per la seva banda, des de la cadena andalusa han explicat que la tasca de García-Escribano serà la de «renovar els programes informatius diaris i no diaris del canal».

En aquest sentit, la periodista se situarà per sobre de Gabriel García, que seguirà com a subdirector dels serveis informatius de Canal Sur. Aquest joc de cartes no ha agradat gens als treballadors de la cadena pública andalusa, ja que hi ha més de 200 persones amb contractes eventuals que reclamen una millora de les seves condicions.

Una aturada sense èxit per part dels treballadors de Canal Sur

De fet, el nomenament de Zancajo es va haver de paralitzar el dimarts de la setmana passada, després que els treballadors i sindicats es queixessin de la decisió, ja que ells fa una dècada que demanen una ampliació justa de la plantilla. Finalment, les queixes sindicals no van servir de res i ara ja s'ha confirmat la decisió de la direcció que canviarà la vida dels treballadors i, a la vegada, del canal.

Una mala ratxa per a C's

Mentrestant C's es queda sense la seva cap de premsa a Andalusia, la dura realitat segueix pel partit que no està passant pel seu millor moment. La batalla interna existent a C's, a més d'un mes per la celebració del congrés que ha decidit la nova direcció de la formació, continua en marxa. Inés Arrimadas opta a ser el relleu d'Albert Rivera, amb una línia continuista respecte a la del president del partit; mentre que els crítics, partidaris de descentralitzar i democratitzar més la formació, s'aglutinen al voltant del vicepresident de la Junta de Castella i Lleó, Francisco Igea, que encara no ha fet el pas d'anunciar la seva candidatura.

 

També et poden interessar...