IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un capellà de Girona estaria expulsant els feligresos que no compartissin el seu discurs independentista

Apunten que parla obertament sobre el moviment secessionista català durant la missa

Imagen del polémico párraco
Imatge del polèmic capellà | cedida

La polèmica apareix sobre l'església de Sant Feliu de Guíxols, Girona, i el seu capellà, Joan Pujol i Prat. El motiu és que ha sortit a la llum que el capellà s'hauria dedicat a substituir les seves homilies per discursos en els quals parla obertament sobre el moviment secessionista català, a la vegada que narraria els avantatges de viure separats de la resta d'espanyols, havent expulsat als feligresos que no acceptessin la seva paraula.

Hauria vetat l'entrada als que no compartissin les seves idees

Entre les seves paraules es troben que els exconsellers catalans —detinguts pels delictes de rebel·lió, sedició i malversació— són «homes i dones que no han fet res més que ser fidels i coherents» i per aquest motiu demana que la seva oració «sigui per aquests homes i dones que són el Govern legítim dels catalans».

D'altra banda, les represàlies davant els feligresos que no opinen el mateix que ell —hauria inclòs tot tipus de comentaris en el seu dia a dia, segons La Razón— ja s'han donat a conèixer.

Apunten que els que s'han anat a queixar directament al capellà han estat directament expulsats i que els ha vetat l'entrada de manera dràstica i per a tota la vida.

Expliquen que el capellà asseguraria que té coneixements «jurídics» i s'atreveix a fer afirmacions com la següent: «En tot cas, si han fallat, no havent comès cap crim, cap tipus de violència, no corresponen aquests empresonaments polítics en els quals el jutge no havia d'entrar, sinó que, els polítics, des del diàleg, buscant el ben comú havien de solucionar, mai amb la presó o amb la humiliació, com si fos malfactors o criminals».


Comentaris

envia el comentari