Els caps dels Mossos s'uneixen davant la investigació anunciada per Interior

El president Quim Torra vol fer «neteja» a la cúpula de la policia autonòmica

Els caps dels Mossos s'uneixen davant la investigació anunciada per Interior
Els caps dels Mossos s'uneixen davant la investigació anunciada per Interior | Twitter

La imatge dels Mossos d'Esquadra està sent molt qüestionada últimament, tant pels ciutadans com pels partits polítics. El mateix president de la Generalitat, Quim Torra, ha demanat canvis, tot al contrari que Buch, qui ha defensat al cos policial. 

Segons explica 'El Confidencial', en alguns cercles polítics s'ha insinuat que aquesta forta i tenaç defensa feta per Buch sobre els Mossos d'Esquadra és a causa de la intenció de Carles Puigdemont i Quim Torra de «netejar» la cúpula de la policia autonòmica, posant al càrrec, polítics i policies, que concordin millor amb les seves idees. 

Si cessen algú «serà la guerra total contra el Govern»

Fonts dels Mossos asseguren al mitjà citat que no els hi posaran gens fàcil, ja que «hi ha un compromís de tots els comissaris que si s'atreveixen a dur a terme cessaments de comandaments, ningú assumirà la prefectura dels Mossos. Aquí s'ha treballat amb professionalitat i el que no permetrem és que la policia sigui un instrument polític en mans d'alguns desaprensius». 

Farts que se'ls intenti instrumentalitzar adverteixen que «Serà la guerra total contra el Govern» i afegeixen «És inconcebible que vulguin canviar la cúpula ara. No s'adonen que no hi ha cos que suporti quatre canvis en la seva estructura en només dos anys? Han de saber que els Mossos d'Esquadra no són una policia a la carta. Nosaltres som professionals. Complim la llei i punt».

També et pot interessar...


Comentaris
tony
Son policias, no politicos deben mantener y hacer cumplir la ley sin sectarismos.
josep
Els actuals enemics de Catalunya, de casa nostra, fills i nets dels franquistes, cacics i burgesos de tota la vida, un Govern supremacista que només afavoreix amb "prebendes>" els ciutadans que ells diuen de 1ª, mentre que la resta,les "bestioles" segons Torra, estimen aquest país, i el suporten pagant impostos com ningú. "Apreteu, apreteu, joves "hitlerians", destruim Catalunya, i com més pitjor, millor". I a fer dejú i pregar a Montserrat. Visca Crist Rei "

envia el comentari