Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El diputat socialista tarragoní, Carles Castillo, al seu despatx del Parlament de Catalunya

Carles Castillo (PSC) acusa Ciutadans de ser «la cara B de l'independentisme»

El diputat tarragoní al Parlament de Catalunya assegura que «es necessiten els uns als altres per mantenir la tensió»

El diputat socialista tarragoní, Carles Castillo, al seu despatx del Parlament de Catalunya
El diputat socialista tarragoní, Carles Castillo, al seu despatx del Parlament de Catalunya | Facebook/ Carles Castillo

 

El diputat socialista tarragoní al Parlament de Catalunya, Carles Castillo, ha carregat durament contra la campanya impulsada per la també tarragonina, Lorena Roldán, portaveu del grup parlamentari de Ciutadans al parc de la Ciutadella, que, amb el lema «Ho tornarem a frenar», pretén respondre a la campanya dels independentistes construïda al voltant de la idea «Ho tornarem a fer».

Castillo, en una piulada aquest matí de dilluns, 15 de juny, ha afirmat que «Ciutadans només és la cara B de l'independentisme. L'altra cara de la moneda. Es necessiten els uns als altres per mantenir la tensió». Així mateix, el diputat del PSC s'ha preguntat per què no parlen, ni independentistes ni Ciutadans, de «solucions».

«Els independentistes no demanen perdó»

El president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, va utilitzar el seu torn de paraula davant el Tribunal Suprem per assegurar, entre altres afirmacions que va fer aquell dia, que «Ho tornarem a fer». Aquesta frase ha sigut utilitzada pels independentistes que han rebut una resposta contundent per part del principal grup de l'oposició al Parlament de Catalunya, Ciutadans.

Els taronges han llançat una campanya publicitària arreu del país assegurant que «Ho tornarem a frenar» i és que, segons la seva portaveu, Lorena Roldán, «els separatistes han trencat famílies, han dividit la societat catalana i han trepitjat els drets de més de la meitat dels catalans. No estan penedits, no demanen perdó i es reafirmen i diuen que ho tornaran a fer. Doncs nosaltres ho tornarem a frenar».