rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Carles Mundó agraeix a través d'una carta enviada des de la presó el suport pel seu empresonament

El conseller de Justícia assegura estar orgullós d'un país «on hi ha tan bona gent, honesta i compromesa, que mai es rendeix»
Carles Mundó assegura en una carta que se sent orgullós de formar part «d'un país on hi ha tan bona gent» | Cedida

 

El conseller de Justícia destituït, Carles Mundó, ha enviat una carta a RAC1 des de la presó d'Estremera en què agraeix els «centenars» de missives que reben els exmembres del Govern al centre penitenciari i que «ens mantenen molt connectats amb el batec de la gent».

 

Són cartes, segons Mundó, «d'agraïment, d'ànims i d'esperança», però també «d'indignació, ràbia i impotència per l'abús i la injustícia que suposa tenir-nos tancats a la presó, passant 16 hores diàries tancats a la cel·la» o d'altres, cita, «que creuen que encara fan poc per ajudar-nos» o que estan escrites a mà «per mostrar que escriuen amb el cor».

Impossible contestar la majoria de missatges

«És un orgull formar part d'un país on hi ha tan bona gent, honesta i compromesa, que mai no es rendeix ni defalleix», conclou Mundó, que també lamenta que és «impossible» poder contestar la majoria de missatges.

 

El conseller de Justícia explica que «el dia anterior s'assembla molt a l'endemà» i que «és fàcil perdre, fins i tot, el record de quin dia de la setmana som». «Els dilluns es confonen amb els divendres si els dissabtes amb els dimarts», comenta Mundó, que assegura que un dels «moments emotius és l'arribada diària de correspondència» i que «l'emoció d'obrir cada carta sense saber quina història s'hi amaga, dins el sobre, és una gran experiència».
 

Carles Mundó va entrar a presó amb la resta de consellers després de declarar a l'Audiència Nacional | cedida

 

Cartes de mares i àvies preocupades per les seves famílies

Entre les missives, Mundó diu que també n'hi ha d'escrites per mares i àvies «que pateixen pensant en els nostres fills i en les nostres famílies» i d'altres amb dibuixos infantils «per expressar els sentiments més tendres» o amb «poemes escollits per fer-nos companyia».

El conseller de Justícia en el Govern de Puigdemont finalitza la seva carta reiterant el seu agraïment pel suport rebut davant el seu empresonament i recordant una de les seves frases preferides: «Potser oblidaré el que has fet, potser oblidaré el que has dit, però mai no oblidaré com m'has fet sentir».

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris