rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Carles Puigdemont acusa l'Estat d'intentar «dividir els alumnes catalans per la seva llengua» amb la possible escolarització en castellà

L'expresident també creu que s'està sobrealimentant el nacionalisme espanyol
El ministre d'Educació espanyol, Íñigo Méndez de Vigo | CatalunyaDiari.cat

 

La polèmica per la possible modificació de les normes de preinscripció escolar, per tal de possibilitar l’escolarització en castellà a Catalunya, no deixa d’augmentar. El govern espanyol va deixar ahir sobre la taula aquesta possibilitat, i és que actualment té en les seves mans les competències del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, gràcies a l'article 155,  i pot realitzar aquestes modificacions.

 

Tot i que el secretari d’Estat d’Ensenyament, Marcial Marín, va assegurar que l’executiu de Mariano Rajoy és «sensible amb el problema», són molts els que ja parlen d’un dels atacs més grans contra la immersió lingüística. Un dels que no han tardat a reaccionar ha estat l’expresident Carles Puigdemont que, a través del seu perfil de Twitter, ha insistit que «el català resistirà».

 Puigdemont acusa l'Estat de «sobrealimentar el nacionalisme espanyol»

 

En el seu missatge, el cap de llista de Junts per Catalunya acusa l'Estat de sobrealimentar el nacionalisme espanyol, i d'intentar dividir els alumnes catalans per la seva llengua mentre oculta informació sobre l'imam de Ripoll. «Mentre l'Estat sobrealimenta amb la mà dreta el nacionalisme espanyol i intenta dividir els alumnes catalans per la seva llengua, amb la mà esquerra amaga com a 'secret d'estat' totes les informacions sobre l'Imam de Ripoll», va escriure l'expresident. 

 

Amb tot, Puigdemont es mostra optimista, i assegura que el català «resistirà» i la veritat «s'imposarà». «Però el català resistirà. I la veritat s'imposarà», conclou el seu missatge. 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris