Carles Puigdemont sobre el govern espanyol: «Ha canviat la façana»

El president cessat per l'article 155 ha reaccionat a la condemna d'Iñaki Urdangarin i del Partit Popular a València

Imatge d'arxiu de Carles Puigdemont.
Imatge d'arxiu de Carles Puigdemont. | CatalunyaDiari.cat

Carles Puigdemont no ha volgut mantenir-se al marge de les últimes novetats judicials i els darrers esdeveniments que han tingut lloc al nostre país, i ha publicat una dura crítica a les xarxes socials, que és on acostuma a pronunciar-se. En concret, el president cessat pel 155 s'ha referit a la sentència del 'cas Nóos' o a la condemna del PP a València. «Espanya ha canviat de façana», ha alertat Puigdemont. 

«A Espanya ha canviat la façana» 

A Espanya ha canviat la façana, no el 'DeepState'», ha començat dient l'expresident de la Generalitat, que ha enumerat els últims escàndols que han tingut lloc al país. «En pocs dies han condemnat el cunyat del rei, el PP valencià i l'AEPD, s'ha demanat un referèndum sobre la monarquia, descobert l'aplicació espia de la Lliga, i més dades de les 'clavegueres de l'interior'», ha indicat Puigdemont. En aquest sentit, el cap de Junts per Catalunya ha lamentat que tot sigui tapat «violentant Catalunya». 

Carles Puigdemont assegura que no va patir «humiliació» a Alemanya 

Fa poc, l'expresident Puigdemont també ha volgut parlar sobre un dels moments més tensos de la seva vida: la detenció a Alemanya. Amb la possibilitat de ser extradit a Espanya, el moment va marcar un abans i un després a la vida del polític català. Ara bé, ha estat ell mateix el que ha volgut parlar sobre aquest episodi, durant una entrevista a RAC 1. 

Imatge de Carles Puigdemont abandonant els jutjats d'Alemanya després de ser posat en llibertat
Imatge de Carles Puigdemont abandonant els jutjats d'Alemanya després de ser posat en llibertat | Cedida

 

«La meva detenció a Alemanya va ser similar a quan no portes el cinturó o quan no parles pel mòbil a la carretera», ha explicat el cap de l'anterior executiu, que ha destacat que «no hi va haver ni un minut d'humiliació». «És més, el respecte per part seva va ser escrupolós», ha continuat, en referència a les autoritats alemanyes. 


Comentaris

envia el comentari