rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Carles Puigdemont defensa els manifestants que van tallar les vies de l'AVE a Sants durant la vaga general

El president català ha assegurat que està «orgullós de representar un poble amb tanta dignitat»

 

Ahir, durant la vaga general, un grup d'uns 300 manifestants tallava les vies de tren a l'estació de Sants quan faltaven pocs minuts per les cinc de la tarda. Inicialment tallaven les vies de l'AVE i posteriorment feien el mateix a algunes línies de Rodalies. 

 

A causa d'aquesta invasió de les vies, l’Estació de Sants va quedar totalment tancada i sense servei. L'administrador d'infraestructures ferroviàries Adif va demanar als usuaris de l'estació de Sants que la desallotgessin per procedir al seu tancament. Per megafonia, van llençar el següent missatge: «Es produirà el tancament d'aquesta estació. Sol·licitem que abandonin el recinte ordenadament per plaça Joan Peiró».

 

El president, orgullós

Avui el president Carles Pugidemont, que encara es troba a Bèlgica, ha volgut agrair aquest gest als independentistes i ha publicat un vídeo del moment al seu compte d'Instagram. A més, Puigdemont escrivia: «És un orgull representar un poble amb tanta dignitat. Gràcies!».

 

La publicació acumula en quatre hores més de 25.000 «m'agrada» i un miler de comentaris recolzant el moviment i demanant la llibertat per Oriol Junqueras i els consellers que, des del passat 2 d'octubre, es troben a presó com a mesura cautelar després d'haver estat acusats de rebel·lió i sedició.

 

Junqueras i els consellers seguiran a presó

 

Cal destacar que avui mateix, l'Audiència Nacional ha rebutjat avui alliberar a Oriol Junqueras i els exconsellers que es troben empresonats a Madrid des de la setmana passada. La jutge Carmen Lamela ha desestimat els recursos que van presentar els vuit membres del Govern català.

 

La magistrada ha tornat a argumentar el risc de fuga i la reiteració delictiva com els arguments principals per denegar la llibertat dels polítics catalans.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris