rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Carles Puigdemont denuncia l'home a cavall que va desitjar la seva violació en un vídeo

Es tracta d'un legionari i empresari català
Captura del vídeo denunciat per Carles Puigdemont.   | Cedida

 

L’advocat de Carles Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas, ha presentat aquest dimarts, 10 d’abril, davant la Fiscalia de Delictes d’Odi de Barcelona una denúncia contra un home que va penjar un vídeo a les xarxes socials on insultava greument l’expresident de Catalunya.

 

Una denúncia presentada pels delictes contra la integritat moral, contra els drets fonamental i les llibertats públiques per motius ideològics, amenaces i injúries, després que l’home es mostri al vídeo fent visques a Franco, elogiant el tinent coronel Antonio Tejero i, desitjant que Carles Puigdemont sigui violat a la presó.

 

El vídeo de les amenaces a Puigdemont

El vídeo, que dura aproximadament un minut i mig, es veu l’home, anomenat José G.P, apropant-se a la càmera dalt d’un cavall. En posicionar-se davant la càmera desitja «una feliç estada» dels independentistes a les presons espanyoles i espera que s’hi estiguin els mateixos anys que va estar «el nostre tinent coronel, el senyor Tejero», de qui diu que mai va abandonar els seus guàrdies civils al Congrés, contràriament al que, segons ell, ha fet Carles Puigdemont amb els seus.

 

Es refereix al líder de Junts per Catalunya com a «rata maricona, filla de puta de claveguera, que s’ha fugit, ha deixat els seus homes aquí abandonats», i afegeix: «Vostè és un merda, un vividor».

 

Finalment, l’home en qüestió acaba el vídeo desitjant que la Guàrdia Civil el posi en una «gàbia» i el transporti en una furgoneta durant 17 hores fins al centre de Madrid, i que «allà, tant de bo els presos li comencin a donar pel cul i no parin, el violin, a veure si el deixen embarassat; algun moro fill de puta d’aquests que vostè defensa», i conclou amb un «Visca Espanya i visca Franco».

 

Comentaris