rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Carles Puigdemont és escollit «europeu de la setmana» per la ràdio pública francesa

L'emissora se centra amb la decisió de la justícia alemanya d'extradir-lo només pel delicte de malversació
Puigdemont durant la manifestació a Brussel·les | CatalunyaDiari.cat

 

Carles Puigdemont està d’enhorabona. L’expresident de la Generalitat, que la setmana passada va rebre la notícia que la notícia alemanya l’extradirà —encara a manca de recursos d’apel·lació— només pel delicte de malversació, ha estat nomenat «l’europeu de la setmana» per ‘Radio France Internacional’, la ràdio pública francesa. 

 

L’emissora francesa reforça el seu discurs afegint que Puigdemont s’ha servit de la decisió de l’audiència de Schleswing-Holstein d’extradir l’expresident català pel delicte de malversació, negant així la sedició i la rebel·lió que requeria el jutge Pablo Llarena, per reconèixer Carles Puigdemont com l’home de la setmana passada.

 

«Aquesta setmana havia d’acabar bé»

Va ser el clam que va emetre ahir Quim Torra, després de publicar una imatge on se’l podia veure amb Carles Puigdemont a Alemanya. Així, com a curiós preludi de la decisió de la ràdio francesa, Quim Torra va semblar avançar-se al nomenament de ‘RFI’.

 

 

La ràdio, en aquest context, va recuperar un reportatge que parla sobre el president destituït pel 155 durant la preparació de la campanya de l’1-O.

El TS rebutjaria l’entrega de Puigdemont només per malversació

El Tribunal Suprem s’inclinaria per rebutjar l'entrega de Puigdemont, després que la justícia alemanya decidís extradir l’expresident català per malversació, negant-ne així la rebel·lió i la sedició.

 

Carles Puigdemont, en una imatge d'arxiu a Alemanya | CatalunyaDiari.cat

 

 

Segons va relatar 'El Mundo' a finals de la setmana passada, doncs, Llarena rebutjaria extradir-lo només pel delicte de malversació. El jutge instructor de la causa contra el procés, en aquest sentit, només donaria el seu vist-i-plau a l'entrega de l'expresident de la Generalitat en cas que la justícia alemanya l'imputés pels delictes de rebel·lió o sedició

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris