CatalunyaDiari.cat

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Un mort i 41 ferits en un descarrilament de Rodalies

Carles Puigdemont insisteix: «Que tothom ho tingui clar, no claudicaré, no renunciaré»

L'expresident va ser detingut per la policia alemanya el passat 25 de març
Imatge amb què Puigdemont ha acompanyat les seves paraules a Twitter | Twitter (@KRLS)

 

L'expresident de Catalunya, Carles Puigdemont, ha refermat aquest dissabte, 31 de març, a través del seu compte oficial de Twitter la seva intenció de no rendir-se «davant l'actuació il·legítima dels qui han perdut a les urnes ni davant l'arbitrarietat dels qui estan disposats a pagar el preu d'abandonar l'estat de dret i la injustícia». 

 

«Que tothom ho tingui clar: no claudicaré, no renunciaré, no em retiraré davant l’actuació il·legítima dels qui han perdut a les urnes ni davant de l’arbitrarietat dels qui estan disposats a pagar el preu d’abandonar l’estat de dret i la justícia per 'la unitat de la pàtria'», ha piulat aquest matí Puigdemont. 

  

 

 

La primera piulada de Puigdemont des de la presó

Tot i que aquesta és la primera piulada que fa Carles Puigdemont des que és a la presó alemanya de Neumünster, no són les primeres paraules que envia el líder de Junts per Catalunya des que el passat 25 de març va ser detingut per la policia alemanya en passar la frontera danesa.

 

I és que el passat 27 de març, Puigdemont enviava un missatge a través d'Instagram que deia: «No em rendeixo. Malgrat les adversitats, no defalliré en la defensa dels meus ideals. Des d'aquí faig una crida a la unitat del sobiranisme, aquesta serà una lluita llarga però que acabarà bé».

 

Un missatge que va ser difós pel seu equip, els quals gestionen les xarxes de l'expresident mentre estigui a la presó, i on Puigdemont també agraïa el suport que ha rebut durant els últims dies. «Vull donar un agraïment especial a tota la gent que m'està mostrant suport, a Catalunya, arreu d'Europa, per carta, a les xarxes i també al carrer pacíficament».

 

❗Notícia en ampliació. La redacció de CatalunyaDiari.cat està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.cat, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.