Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carles Puigdemont.

La imatge més tendra de Puigdemont: «Quina família més maca»

L'expresident ha compartit una fotografia amb les seves dues filles

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont
Carles Puigdemont ha compartir un missatge amb motiu del 8M | Catalunya Diari

Després del bany de masses de Carles Puigdemont a Perpinyà, el passat 28 de febrer, l'expresident de la Generalitat continua la seva creuada judicial. D'aquesta manera, la titular del Jutjat d'Instrucció número 2 de Girona va demanar al Tribunal Suprem que investigués i obrís una causa penal contra Puigdemont per presumptes irregularitats en l'empresa Aigües de Girona quan aquesta era alcalde de la capital catalana.

A les xarxes socials, malgrat això, l'expresident es mostra aliè a causes judicials i altres litigis polítics i comparteix moments íntims amb el seu cercle més proper. D'aquesta manera, no ha volgut passar per alt la celebració del 8 de març, Dia Internacional de la Dona, tot i que ho ha volgut fer des d'una perspectiva diferent.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

El més important del #8M és practicar-lo l’endemà. Per elles, llum i horitzó

Una publicación compartida de Carles Puigdemont (@carlespuigdemont) el

A la seva darrera publicació a Instagram, podem veure a Puigdemont passejant en companyia de les seves dues filles, instantània que acompanya el següent missatge: «El més important del 8M és practicar-lo l'endemà. Per elles, llum i horitzó». D'aquesta manera, l'eurodiputat i expresident de la Generalitat ha volgut remarcar la importància de combatre el masclisme cada dia, no només en el Dia Internacional de la Dona.

Com era d'esperar, Carles Puigdemont ha rebut una allau de comentaris de suport com «Han d'estar orgulloses de tenir un pare com tu i per nosaltres orgull de president» o «dones i homes junts ho aconseguirem».

També et pot interessar...