IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

🚑 Espanya supera el milió de contagis de Covid-19 amb la pandèmia encara descontrolada

Carles Puigdemont fa un petó a la bandera d'Espanya

Els fets han ocorregut a l'aeroport de Copenhaguen, a Dinamarca

Carles Puigdemont ja no s’amaga de res. L’expresident de Catalunya segueix sense deixar indiferent a ningú i gairebé la totalitat dels seus actes, s’han convertit en quelcom mediàtic i d’un ressò importantíssim.

Prova d’això, de fet, n’és el viatge del gironí a Dinamarca —que per molts ha estat una jugada mestra i per altres un desafiament a la justícia espanyola— o l’escapada sobtada a Brussel·les a finals d’octubre de 2017.

A la línia de les seves accions, doncs, Carles Puigdemont va optar per besar una bandera espanyola quan un home —amb actitud força desafiant— li va demanar que fes un «petonet» a la bandera que portava. Puigdemont, sense embuts, li va fer.

«Clar que m’agrada!», contesta el gironí mentre l’agafa. És aleshores quan l’home en qüestió li demana que li faci un «petonet» i la resposta de Puigdemont és del tot demolidora. «No tinc cap problema», etziba l’expresdent mentre agafa la bandera i li fa un petó.

 

«Quan vinguis a Espanya, t’espera la presó»

És la duríssima resposta de l’individu que ha gravat la conversació i a qui Puigdemont s’ha adreçat amb total cordialitat. Finalment, l’home ha optat per preguntar per la independència i l’estat anímics  dels catalans per acomiadar Puigdemont i als seus amb un: «Que tingueu un bon dia tots!».


Comentaris

envia el comentari