IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Carles Puigdemont presentarà la llista de JuntsxCat a Sant Julià de Ramis

La incògnita està en com farà el President la presentació, si a través d’una videoconferència o de forma presencial

Imatge d'arxiu de Carles Puigdemont.
Imatge d'arxiu de Carles Puigdemont. | Catalunyadiari.cat

El president Carles Puigdemont presentarà aquest proper dissabte, 2 de desembre, les llistes de Junts per Catalunya a la seva localitat, Sant Julià de Ramis.

L’acte serà molt similar al que es va portar a terme el passat dissabte a Brussel·les, tot i que, encara no se sap com intervindrà el president, si de forma presencial o a través d’una videoconferència, segons apunta ‘El Nacional’,

L'acte se celebrarà a partir de les 11.30 hores a la plaça 1 d'Octubre

Concretament, la presentació es portarà a terme a partir de les 11.30 hores del matí a la plaça 1 d’Octubre de la localitat. Cal destacar que el municipi de Sant Julià de Ramis és la població on havia de votar Puigdemont durant el passat referèndum que es va realitzar el passat 1 d’octubre i on es van produir les primeres càrregues de la Guàrdia Civil contra la gent que es trobava esperant a les portes dels col·legis per tal de poder votar.

Cal recordar que durant aquesta jornada, en assabentar-se el President del gran desplegament que va realitzar la Guàrdia Civil va decidir fer un canvi de cotxe sota un pont per tal d’anar a votar a Cornellà de Ter. Posteriorment, Puigdemont també es va presentar a Sant Julià de Ramis per comprovar els desperfectes que s’havien ocasionat en el col·legi.


Comentaris

envia el comentari