IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Carles Puigdemont: «Sóc el president, no m’arronsaré ni em faré enrere»

L'expresident de la Generalitat ha optat per respondre als missatges revelats per Telecinco

carles puigdemont, a europa
Carles Puigdemont, a europa | Cedida

Carles Puigdemont no s’arruga i salta a la palestra. Després que ‘El Programa de Ana Rosa’ revelés uns missatges de text que aquest havia compartit amb l’exconseller, Toni Comin, aquest ha optat per carregar contra una informació que ha estat qualificada com «la major exclusiva» per Ana Rosa Quintana.

«Sóc periodista i sempre he entès que hi ha límits, com la privacitat, que mai s’han de violar», ha piulat Carles Puigdemont hores després de conèixer la notícia d’Ana Rosa. «Sóc humà i hi ha moments que també jo dubto. També sóc el President i no m’arronsaré ni em faré enrere, per respecte, agraïment i compromís amb els ciutadans i el país. Seguim!».

Comín, es defensa

Després que l’advocat Gonzalo Boye argumentés que el seu client, Toni Comín, presentaria una querella a la justícia espanyola i a la justícia belga per irrompre amb un delicte contra la privacitat, aquest s’ha volgut defensar via Twitter.

Mitjançant un fil de 4 piulades, aquest ha deixat clara la seva opinió respecte a la problemàtica exposada per ‘Telecinco’. «La revelació de secrets (obtenir subreptíciament les converses de tercers) és delicte a Espanya i a Bèlgica, mereixedor per tant de les pertinents accions legals», ha argumentat Comín.

Així mateix, aquest no s’ha arronsat en explicar que Puigdemont ja es va expressar ahir al vespre amb el seu discurs i argumenta que el «bloc del 155 tindrà un enorme disgust» perquè la «unitat de l’independentisme està garantida».

«Sense respecte a la voluntat popular no hi ha democràcia» ha clausurat Comín mentre expressava que «no permetrem que una causa penal totalment aberrant invalidi el resultat del 21-D».

Els missatges de la discòrdia 

Corrien les deu del matí quan ‘El Programa de Ana Rosa’ ha tret a  la llum els missatges. En aquests l'expresident Carles Puigdemont deia a l'exconseller Toni Comín. «Suposo que tens clar que això s'ha acabat. Els nostres ens han sacrificat. Com a mínim a mi».

Imagen de toda la conversación entre Puigdemont y Toni Comín.
Puigdemont i Toni Comin, a la conversa | Telecinco

 

«El Pla de Moncloa triomfa. Només espero que sigui veritat i que serveixi perquè els altres surtin de la presó. Perquè el ridícul seria històric», al·legava Carles Puigdemont mentre suggeria que «vosaltres sereu consellers (espero i desitjo), però jo ja m’ha sacrificat tal com suggeria en Tardà».

Finalment, el gironí adjuntava a la seva publicació per a Comín que «tornarem a viure els últims dies de la Catalunya republicana».


Comentaris

envia el comentari