Puigdemont i Torra celebren el seu 56è aniversari amb un dia de diferència

L’ex i l’actual president de la Generalitat han celebrat el seu naixement de maneres molt diferents

Arxiu
Imatge d'arxiu de Quim Torra i Carles Puigdemont  | CatalunyaDiari.cat

Carles Puigdemont i Quim Torra estan de celebracions. La casualitat ha volgut que l’expresident i l’actual president de la Generalitat de Catalunya celebrin els seus respectius aniversaris pràcticament alhora, perquè tots dos van néixer en un fred dia de desembre l’any 1962.

Quim Torra ha celebrat aquest 28 de desembre el seu 56è aniversari. I un dia després ho ha fet Carles Puigdemont. El 130è president de la Generalitat va fer anys el 29 de desembre. La casualitat ha fet que tots dos celebrin el seu aniversari només amb unes hores de diferència, tot i que cadascun ho fa d’una manera molt diferent.

Quim Torra fa 56 anys el 28 de desembre...

El president Torra, només un dia més gran que Puigdemont, ha volgut  celebrar el seu aniversari i compartir-lo a les xarxes socials amb una emotiva fotografia de quan era petit. Es tracta d’una imatge de quan ell tenia només 3 o 4 anys als braços de la seva mare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de quim torra (@quimtorra) el

«La mare segueix guapíssima; jo he empitjorat notablement. Nevava sense parar aquell desembre del 62 i els pares no van poder sortir de casa. I allà vaig néixer, a Blanes, en una casa al costat de la SAFA, l’empresa on treballava el pare. Avui fa 56 anys. Que en puguem celebrar junts molts més encara», ha escrit Torra al seu perfil d’Instagram.

... i Puigdemont un dia després

Molts han estat els que han volgut felicitar al president de la Generalitat i desitjar-li els millors propòsits. És exactament el que li ha succeït un dia després a Carles Puigdemont. L’expresident també ha publicat una imatge a les xarxes socials anunciant el dia del seu aniversari, tot i que d’una manera ben diferent.

Puigdemont ha preferit mostrar un parell d’espelmes de color daurat amb la xifra de la seva edat, 56. Ell també ha rebut l’escalf de molts i molts li han desitjat que quan compleixi els 57 ho celebri a Catalunya com a president reelegit. Quim Torra també va felicitar-lo un dia després del seu propi aniversari: «L’any 2019 ha de ser l’any de llibertat o llibertat».


Comentaris

envia el comentari