rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Carles Puigdemont s'allotja en un aparthotel de tres estrelles a Berlín

L'expresident de la Generalitat està acompanyat per l'empresari Josep Maria Matamala
Carles Puigdemont, en sortir de la presó de Neumünster | CatalunyaDiari.cat

 

Després de sortir de la presó de Neumünster, Carles Puigdemont va haver de fixar la seva residència a Berlin per estar a prop dels seus advocats. Segons s'ha pogut saber, l'expresident de la Generalitat s'allotja a l'aparthotel Adagio, un discret establiment de tres estrelles al districte de Charlottenburg-Wilmersdorf, a l'oest de la ciutat.

 

L'allotjament es troba en un petit passatge i disposa de 133 apartaments amb cuina i bany, un dels quals costa a Puigdemont 78 euros la nit. L'expresident està acompanyat a la capital alemanya pel seu amic Josep Maria Matamala, que es l'encarregat d'anar a fer la compra a un dels dos supermercats que hi a la vora.

 

Molt a prop del seu advocat

L'aparthotel està situat en un barri tranquil, ple de famílies de classe alta i despatxos d'advocats i notaris. Aquest és un dels motius pels quals el líder de JxCat ha decidit fixar-hi la seva residència, ja que el bufet Ufer-Knauer que porta la seva defensa es troba a deu minuts caminant des de l'allotjament.

Visitat per la seva família

Aquest cap de setmana, la dona i les filles de Carles Puigdemont el van anar a visitar a Berlín. La família va aprofitar el bon temps per anar a donar un passeig i a dinar a un restaurant proper a l'Adagio. A primera hora de la tarda, Marcela Topor i les filles de l'expresident van ser traslladades a l'aeroport en taxi, mentre ell es va dirigir a la casa de la Democràcia i els Drets Humans per tindre una xerrada amb membres de la comunitat catalana a Berlín.

 

Puigdemont es reunirà amb els diputats de JxCat a Berlín

El líder de JxCat es reunirà aquest dimecres a la capital alemanya amb la resta de diputats del grup parlamentari per planejar l'estratègia de cara a una nova candidatura de l'expresident abans de proposar un quart candidat. Això sí, la reunió no tindrà lloc a l'Adagio, sinó a un hotel molt proper.

 

 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris