TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Carles Puigdemont s'haurà d'entregar si es vol dirigir al magistrat

Ho ha determinat el jutge Llarena

 

Carles Puigdemont s'haurà d'entregar si es vol dirigir al magistrat, tal com ha determinat el jutge Llarena aquest divendres, 1 de febrer. Així mateix, continua la successió de males notícies per a l'expresident de la Generalitat després de rebre la notícia l’ajornament del ple del Parlament que l’havia d’investir president i de la notícia que el Tribunal Suprem podria inhabilitar-lo al llarg de les pròximes setmanes. 

 

D'aquesta manera, el gironí —que porta gairebé 100 dies a Brussel·les— seria instat a entregar-se en cas de de voler dirigir-se al magistrat del Tribunal Suprem, Pablo Llarena. 

 

  

 

 

 

«El jutge Llarena diu que Carles Puigdemont s’ha d’entregar si vol dirigir-se al magistrat perquè no està personat a la causa», ha comentat la periodista citada anteriorment, mentre afegia: «Li ve a dir que si ha de demanar autorització per ser investit, abans ha de ser detingut. No ho pot sol·licitar a distància».

 

Dies d'incerteses

És el calvari que està vivint l'exalcalde de girona. Després d'un mogudíssim 30 de gener en el qual s'especulava amb el seu retorn a Catalunya per ser investit i en el qual va veure que Torrent ajornava el ple 'sine die', ara el gironí hauria rebut un altre revés. 

 

Carles Puigdemont, davant la premsa internacional | CatalunyaDiari.cat

 

 

Així mateix, la notícia es suma al fet que Llarena hagi negat per segona vegada a Joaquim Forn el fet de sortir de la presó —tot i haver afirmat que deixava la primera línea política— i a la confirmació recent que el mateix Llarena podria inhabilitar 'de facto' a Carles Puigdemont

 

 

 

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris