Puigdemont demana una rectificació a l''ABC' després de vincular-lo a Terra Lliure

En una entrevista a «El Lobo», un infiltrat de la policia espanyola a ETA ha assenyalat que el líder català era «un més» del grup terrorista

Puigdemont denúncia el poc marge de temps amb què va avisar la JEC
Puigdemont ha demanat públicament una rectificació al diari 'ABC'   | CEDIDA

L'expresident de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, ha demanat públicament una rectificació al diari 'ABC', després que durant una entrevista a Mikel Lejarza, «El Lobo», aquest afirmés que Puigdemont formava part de l'organització armada independentista catalana Terra Lliure, però que va fugir, «com sempre», a Suïssa. 

«Quina porqueria»

En adonar-se d'aquestes afirmacions, Carles Puigdemont ha volgut mostrar la seva indignació a través del seu compte de Twitter: «Vaja, tanta èpica amb els infiltrats d'ETA i resulta que ni tan sols tenien la més remota idea de qui hi havia (i qui no) a Terra Lliure on, diguem-ho clar, infiltrar-s'hi devia ser més fàcil i menys arriscat. Quina porqueria. Espero rectificació», ha afirmat.

«Puigdemont era un més»

Durant l'entrevista a «El Lobo», un dels policies infiltrats a ETA que va proporcionar la informació que va fer possible desarticular la cúpula del grup terrorista l'any 1975, li pregunten sobre el seu nou llibre, 'Yo confieso. 45 años de espía', on narra, entre altres temes, la desactivació de Terra Lliure abans de les Olimpíades, «on troba a Puigdemont»

Segons la resposta de Lejarza, «A Terra Lliure, Puigdemont era un més. El problema és que Puigdemont sempre fuig, i llavors va fugir com ara... cosa que em fa pensar». A continuació, quan li pregunten per la destinació que va escollir l'expresident quan suposadament va marxar, l'expolicia respon «a Suïssa, quina casualitat...». Davant les afirmacions del diari, molts usuaris de Twitter han volgut mostrar el seu suport a l'expresident.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari