Carles Puigdemont vol evitar noves eleccions

Ho ha comunicat als diputats de JxCat a Brussel·les

Carles Puigdemont
Carles Puigdemont | CatalunyaDiari.cat

Carles Puigdemont vol evitar noves eleccions, segons ha comunicat als diputats de JxCat a Brussel·les. L'expresident de la Generalitat ha reunit avui els diputats de la seva col·lisió per intentar desbloquejar la investidura catalana. El partit ha reafirmat la candidatura de Jordi Sànchez a la presidència de la Generalitat.

Dos mesos i mig després dels darrers comicis —on la formació de Puigdemont va sortir reforçada davant Esquerra amb 34 escons—, el cap de files de la formació ha optat als membres del partit a prendre les mesures necessàries per formar Govern i, evitar així, una repetició electoral.

Les mesures necessàries per formar Govern

Explorada la via Puigdemont i, posteriorment, la via Sànchez; ara el gironí demana la formació immediata de Govern. La manifestació del passat cap de setmana organitzada per l'ANC sembla haver tingut els seus resultats i, per això, l'expresident demana que no es demori més la formació d'un nou govern

Sota aquest pretext, doncs, els diputats de Junts per Catalunya s'han donat cita aquest mateix migdia a l'hotel Marivaux de Brussel·les per trobar la manera per desbloquejar la investidura. Però no només això, ja que segons 'La Vanguardia', la idea del partit sobiranista passa per activar d'una vegada per totes els nous plans de govern que tenen per aquesta legislatura. 

Canvi radical d'opinió de Carles Puigdemont

És el que denota aquesta nova reunió amb els membres del seu partit. Després que el jutge Llarena hagi tornat a prendre la decisió de mantenir al presidenciable Jordi Sànchez a Soto del Real, Carles Puigdemont hauria vist que la solució no poden ser unes altres eleccions

I és que a finals de la setmana passada, l'expresident de la Generalitat no va tenir cap mena de mirament en al·legar que la repetició electoral «no seria cap tragèdia».

En aquest cas, doncs, el canvi radical de Puigdemont indicaria ara que l'expresident i la seva formació volen evitar la repetició electoral sigui com sigui. 


Comentaris

envia el comentari