rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Carles Riera: «Pablo Casado és un feixista que presideix un partit feixista»

El diputat cupaire ha respòs així a les declaracions de Casado on es mostrava a favor d'incloure la convocatòria il·legal de referèndums al Codi penal
Pablo Casado, durant el congrés del Partit Popular | CatalunyaDiari.cat

 

L'endemà que el Partit Popular presentés la seva nova executiva, Carles Riera, diputat de la CUP al Parlament de Catalunya, ha volgut evidenciar que des de la seva formació continuaran fent front a les idees del partit que presideix Pablo Casado estigui qui estigui al capdavant.

 

En aquest sentit, doncs, el líder cupàire no s'ha mossegat la llengua en parlar sobre Pablo Casado. «És un feixista que presideix un partit feixista», ha comentat el mateix Riera sobre el successor de Mariano Rajoy al capdavant del PP.

 

Reacció a les paraules del nou líder popular 

Les acusacions per part del diputat cupaire arriben després de la primera visita del nou líder popular a Barcelona. Casado va ser present ahir a la capital catalana per tal de celebrar el seu primer Comitè Executiu Nacional com a President.

 

Pablo Casado, durant el congrés del Partit Popular | Twitter

 

Unes declaracions polèmiques on afirmava voler impulsar un projecte de llei que incorporés al Codi penal els delictes de «sedició impròpia i la convocatòria il·legal de referèndums» i que han suposat la dura reacció del membre del partit anticapitalista.  

 

Riera també carrega contra Pedro Sánchez

El president popular no ha sigut l'únic líder polític espanyol de qui s'ha volgut recordar Riera. El nou president espanyol Pedro Sánchez també ha estat present a les seves paraules. El diputat de la CUP ha declarat que «Pablo Casado és l'extrema dreta d'un règim del 78 que té en el centreesquerra a Pedro Sánchez però que aquests actuen com un bloc».

 

La voluntat de Sánchez, expressada al maig quan era a l'oposició, de modificar el delicte de rebel·lió ha servit a Riera per parlar de les semblances entre el PP i el PSOE. «Sánchez ja va dir que modificaria el Codi Penal perquè la rebel·lió ho fos sense violència. Aquest vodevil histriònic no deixa de deixar-nos perles i aquesta és una més», ha criticat.

 

Carles Riera en la conferència de la CUP a Barcelona. | CatalunyaDiari.cat

 

    

 

 

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris