TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Carme Forcadell anuncia que es presentarà a les eleccions del 21 de desembre amb ERC

Forcadell ho ha anunciat a través d'un tweet
Carme Forcadell, presidenta del Parlament, al Teatre Bartrina de Reus. | delCamp.cat

 

La Presidenta del Parlament català, Carme Forcadell ha anunciat aquest dimecres, 15 de novembre, que es presentarà a les pròximes eleccions del 21 de desembre i que formarà part de la candidatura d’Esquerra com a número quatre de la llista. La llista que presentarà Esquerra a les eleccions del 21-D ja compten amb la presència de Marta Rovira, Raül Romeva, Carles Mundó i Toni Comín, entre d'altres.

 

 

Cal recordar que ERC ja va anunciar el dissabte passat que, en cas que decidís presentar-se a les eleccions convocades després de l'aplicació de l'article 155 —Forcadell havia anunciat que no volia que l'afegissin—, tenia reservat el número 4 a la seva llista. Segons informa el diari Ara, fonts properes a la presidenta del Parlament asseguren que la seva intenció és la de mantenir un perfil de caràcter institucional.

 

Cal recordar que, en la interlocutòria del Tribunal Suprem, hi havia un avís en què s'informava que, en cas de detectar-se un possible retorn de la presidenta a l'activitat política, les mesures cautelars «podrien sotmetre's a revisió». És per aquesta raó que, en la llista provisional aprovada per ERC el dissabte passat, Forcadell no hi apareixia.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris