Manuela Carmena, ingressada a l'hospital per una caiguda

Carmena es troba en observació després d'haver patit una caiguda a darrera hora d'aquest dilluns, 17 de setembre, al seu domicili de Madrid

Manuela Carmena, ingressada per una caiguda
Manuela Carmena, ingressada per una caiguda | CatalunyaDiari.cat

Manuela Carmena ha estat hospitalitzada i es troba en estat d'observació després d'haver patit una caiguda a darrera hora d'aquest dilluns, 17 de setembre, al seu domicili de Madrid. L'alcaldessa de la capital espanyola ha estat atesa per efectius del Samur-Protecció Civil en presentar diverses lesions en la cara. Carmena, en aquest sentit, ha estat traslladada a l'Hospital La Princesa, on se li han fet diverses proves per descartar que el problema pugui anar a més.

Manuela Carmena, ingressada per una caiguda al seu domicili 

Eren les 21 hores d'aquest dilluns quan, segons informen diversos mitjans, un company d'escorta de la política de la política de Madrid ha trucat als serveis d'emergència, alertant que l'alcaldessa havia patit una caiguda lleu al seu domicili. La trucada al 092 indicava que Carmena presentava diverses ferides a la cara, però que el seu estat de salut no era preocupant.

  

A conseqüència de l'accident domèstic, s'han suspès diversos actes a l'Ajuntament de Madrid previstos durant el matí d'aquest dimarts, com un ple extraordinari a les 8.30 hores i el posterior debat sobre l'Estat de la Ciutat. No obstant això, s'espera que Manuela Carmena pugui reprendre la seva agenda al més aviat possible.

L'alcaldessa ja va ser ingressada el 2016

Tot plegat va tenir lloc durant l'octubre de 2016. L'aleshores nova alcaldessa de Madrid també va haver de ser ingressada després de patir un episodi de «visió borrosa» —segons va explicar aquesta mateixa— mentre es duia a terme un Ple municipal. Així mateix, s'ha de destacar també que el juny d'aquest mateix any, Carmena ja va passar una nit a l'hospital madrileny Ramón y Cajal.

La caiguda, doncs, farà que Carmena no pugui assistir aquest dimarts, 18 de setembre, a la celebració del Debat sobre l'estat de la ciutat de Madrid. Els plens per debatre-ho han estat ajornats —a les 8.30 estava convocada una primera sessió— a causa de l'ingrés hospitalàri de Carmena. 


Comentaris

envia el comentari