IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Carola Miró, el perfil de la dona de Quim Torra, el president de la Generalitat

Professora d'escola, membre de Reagrupament i amant de la costura

Imatge de Carola Miró i Quim Torra
Imatge de Carola Miró i Quim Torra | Cedida

La cita diu que darrere d'un gran home sempre hi ha una gran dona, frase que ens fa mirar directament a Carola Miró, dona de Quim Torra. L'envestit com a 131è president de la Generalitat de Catalunya compta amb el suport incondicional de la seva parella. Però, qui és Carola Miro?

L'esposa del líder del Govern, de 52 anys, no està allunyada de la política. Tot i que la seva última funció va ser la de ser professora de l'escola privada concertada Thau, de Barcelona, de la qual es troba en excedència, temps enrere va ser a prop de formar part del Parlament.

Concretament, l'any 2010 va formar part de les llistes de Reagrupament, l'escissió d'ERC. Ho va fer de manera testimonial, ja que fora la número vuitanta per Barcelona. No obstant això, és una mostra evident de la implicació política, així com de la seva ideologia.

Carola Miró, la dona de Quim Torra

Dos anys enrere, Carola Miró va celebrar els 50 anys, una xifra assenyalada. Per això, la seva família va decidir desenvolupar una pàgina web en honor seu, www.carolamiro.net. El portal, actualment visible, permet conèixer en profunditat l'àmbit més privat de la dona del president.

Apareix l'escrit on Quim Torra felicita la seva parella: «Tenir-te al meu costat, sentir la teva senzillesa i bondat, fan que la vida tingui un altre sentit cada dia. La Carola, en Guillem, l'Helena i tu ompliu la meva vida. Tens la sort de ser estimada per tothom. Però sovint no et diem tot el que t'estimem. Avui toca. T'estimo Carola».

Mitjançant aquesta plataforma, descobrim algunes de les passions de Carola Miró, com la costura, amb el patchwork en particular, la unió de petites peces de teles cosides entre si, així com els passejos per zones naturals, que l'ajuden a relaxar-se i desconnectar.

Quim Torra, president de la Generalitat

Anys enrere, Quim Torra i Carola Miró abandonaven Catalunya camí a Suïssa. L'actual president treballava per la multinacional d'assegurances Winterthur, que va decidir traslladar-lo al país helvètic. Quasi 10 anys després d'aquesta aventura, Torra es converteix en el president de la Generalitat.

Carola Miró, Quim Torra i Marcela Topor, dona de Carles Puigdemont
Carola Miró, Quim Torra i Marcela Topor, dona de Carles Puigdemont | Cedida

 

Com és evident, Carola Miró no s'ha volgut perdre aquest moment i, acompanyada de Marcela Topor, dona de Carles Puigdemont, ha estat present a la cambra on s'investia el nou representant del Govern. Un cop acabat l'acte, la parella de Torra ha estat la primera a felicitar el president.


Comentaris

envia el comentari