Diumenge sense incidències a les carreteres catalanes

Ara per ara no hi ha talls a les carreteres catalanes
Cinc furgons i 1 helicòpter dels Mossos d'Esquadra han arribat al tall de la Jonquera | Anonymous Catalunya

Actualització 20/10/2019 a les 10.00 hores

Després d'una jornada amb nombroses afectacions a la mobilitat a les carreteres i carrers de tota Catalunya, aquest matí de diumenge no hi ha, de moment, talls ni afectacions.

 

Presència de cinc furgons i un helicòpter al tall

Aquest dissabte al matí, la jornada ha començat amb una única carretera tallada: l'AP-7 a La Jonquera, tocant amb la frontera, on manifestants s'han mantingut concentrats des del matí del passat divendres.  Tot i això, els manifestants han decidit desconvocar el tall per l'arribada de policies al lloc dels fets.

 

Així ho han comunicat els membres del CDR Nord Oriental a través del seu canal de Telegram. A causa de l'arribada de 5 furgons del cos de Mossos d'Esquadra i un helicòpter, han decidit desconvocar el tall que havien mantingut des de primera hora del passat divendres. 

 

Les cues a França van arribar ahir, divendres a última hora de la tarda, als 100 quilòmetres. Tal com s'ha pogut veure, els manifestants han fet nit a la frontera i han pogut mantenir el tall fins a hores d'ara. A primera hora d'aquest dissabte, després d'haver passat la nit tallant la carretera, els CDRs continuen demanant reforços pel cansament acumulat que tindrien els participants actuals. 

 

 

 

L'evolució a la resta de vies arreu del país dependrà de les diferents convocatòries que els grups independentistes convoquin arreu del territori, novament com a protesta contra la sentència del Suprem. 

 

Els talls a l'AP-7 a La Jonquera duren des de primera hora del matí de divendres | Twitter

Talls dissolts, per ara, a la resta del territori

A les 22.00 de la passada nit, es mantenien tallades quatre carreteres a més de l'AP-7 a La Jonquera. Una de d'elles era la mateixa autopista i l'N-340 a l'Ampolla on els CDRs de les terres de l'Ebre cridaven a mantenir els talls.  Tot i això, els talls van acabar dissolent-se al llarg de la nit i, a hores d'ara de dissabte, no hi hauria cap problema de circulació en aquests altres punts estratègics del territori. 

 

 

També et pot interessar...