Tots els talls de carreteres i afectacions d'aquest 11 de novembre

La jornada ha començat amb els manifestants independentistes bloquejant l'AP-7 catalana a l'altura de La Jonquera
Continuen les mobilitzacions en contra de la sentència als presos catalans  | Anonymous Catalonia

 

Un dia després que tot Espanya votés en unes segones eleccions generals, continuen les mobilitzacions a Catalunya en contra de la sentència als polítics presos. Els manifestants independentistes tallen ara l'A-P7 a La Jonquera, en sentit sud. En un anunci de «noves formes de protesta» amb la tecnologia com a eina fonamental, Tsunami Democràtic ha instat tothom a dirigir-se a la frontera amb França. 

 

El tall de l'AP-7 a la frontera provoca cues de fins a 11 quilòmetres a l'N-II entre Capmany i La Jonquera i 5 més entre Figueres i Llers (Alt Empordà), en sentit nord. El bloqueig, convocat per Tsunami Democràtic, ha col·lapsat del tot la carretera al seu pas per la Jonquera i ha obligat a fer desviaments a l'autopista a la sortida 4, a Borrassà (on hi ha cues de 2 quilòmetres) i a la sortida 3, a Figueres Nord (on hi ha cues de 3 quilòmetres).

 

El tall també està provocant problemes a l'N-260 a Portbou, en sentit nord. Els camions que han quedat atrapats han omplert els aparcaments del municipi i des de fa hores se n'estan desviant a Llers i Vilamalla.  Ara, la policia francesa ha fet un ultimàtum als manifestants de la Jonquera perquè obrin la via.

 

 

 

 

Segueix el tall de La Jonquera, en directe

Tsunami Democràtic talla la frontera amb França | Anonymous Catalonia

 

També et pot interessar...

 

Més notícies de la categoria Política