Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Tsunami Democràtic talla la frontera amb França

Tots els talls de carreteres i afectacions d'aquest 11 de novembre

La jornada ha començat amb els manifestants independentistes bloquejant l'AP-7 catalana a l'altura de La Jonquera

Els independentistes tallen l'AP-7 a La Jonquera
Continuen les mobilitzacions en contra de la sentència als presos catalans  | Anonymous Catalonia

Un dia després que tot Espanya votés en unes segones eleccions generals,  continuen les mobilitzacions a Catalunya  en contra de la sentència als polítics presos. Els manifestants independentistes tallen ara l'A-P7 a La Jonquera, en sentit sud. En un anunci de «noves formes de protesta» amb la tecnologia com a eina fonamental, Tsunami Democràtic ha instat tothom a dirigir-se a la frontera  amb França. 

El  tall de l'AP-7 a la frontera provoca cues de fins a 11 quilòmetres a l'N-II entre Capmany i La Jonquera i 5 més entre Figueres i Llers (Alt Empordà), en sentit nord. El bloqueig, convocat per Tsunami Democràtic, ha col·lapsat del tot la carretera al seu pas per la Jonquera i ha obligat a fer desviaments a l'autopista a la sortida 4, a Borrassà (on hi ha cues de 2 quilòmetres) i a la sortida 3, a Figueres Nord (on hi ha cues de 3 quilòmetres).

El tall també està provocant problemes a l'N-260 a Portbou, en sentit nord. Els camions que han quedat atrapats han omplert els aparcaments del municipi i des de fa hores se n'estan desviant a Llers i Vilamalla.  Ara, la policia francesa ha fet un ultimàtum als manifestants de la Jonquera perquè obrin la via.

Segueix el tall de La Jonquera, en directe

Tsunami Democràtic talla la frontera amb França
Tsunami Democràtic talla la frontera amb França | Anonymous Catalonia

 

També et pot interessar...