Carlos Carrizosa s'encara a un visitant del Parlament

El portaveu de C's en el Parlament va discutir amb Joan Vives, un convidat del vicepresident de la cambra Josep Costa

El portaveu de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa.
El portaveu de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa. | CatalunyaDiari.cat

Carlos Carrizosa va viure una tensa escena en els passadissos del Parlament de Catalunya el passat dimecres 12 de setembre. El portaveu de Ciutadans en el Parlament es va encarar amb dues persones que havien estat convidades per Josep Costa, vicepresident del Parlament. Es tractaven d’Anna Arqué, la presidenta de l’organització International Comission of European Citizens, i la seva parella Joan Vives.

En un vídeo que s’ha difós per les xarxes socials, es pot veure com el polític de Ciutadans, a qui acompanya el també diputat d’aquest partit Joan García González, discuteix amb Vives, que porta a la seva filla en braços. S’escolta al portaveu de C’s dient diverses vegades «no m’amenacis» i com Vives ho nega i diu que és Carrizosa qui l’amenaça.  

 

Carrizosa va afirmar que l’havien amenaçat

La primera versió dels fets la va explicar Carlos Carrizosa en el seu perfil de Twitter. Allà va comentar que tant Joan Vives com Anna Arqué els van dir: «Feixistes» i «ja us trobarem al carrer, cuideu-vos». El líder taronja afirmava també que «quan insulten i amenacen diputats intenten silenciar als milions de catalans que representem. Mai ho permetrem».

 

Les imatges no confirmen la versió del polític de Ciutadans

El vídeo, però, no aclareix si realment van existir amenaces per alguna de les parts. A més de les acusacions fetes per un i altre, la majora de la conversa és inintel·ligible. Només al final de les imatges es pot sentir Vives dient que «la independència és inevitable, aneu-vos acostumant, no guanyareu cap elecció més». Mentre s’allunyava, Carrizosa li respon: «No serà per les teves amenaces» i «ja us hem guanyat».


Comentaris

envia el comentari