Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carlos Carrizosa, president de C's, al Parlament

Carrizosa fica la pota i parla de «presos polítics» davant la premsa

Ha estat aquest migdia, en la seva roda de premsa al Parlament

Carlos Carrizosa, de Ciutadans, al Parlament.
Una imatge d'arxiu de Carlos Carrizosa, portaveu adjunt de Ciutadans, al Parlament. | Catalunya Diari

Ficada de pota del portaveu adjunt de Ciutadans, Carlos Carrizosa, aquest dimecres al migdia al Parlament de Catalunya. Carrizosa s'ha equivocat durant la roda de premsa davant dels mitjans de comunicació i s'ha referit als líders socials i polítics del procés empresonats com a «presos polítics», una qualificació que s'utilitza des de l'independentisme, però que les forces constitucionalistes, com Ciutadans, sempre han negat.

[predef]diari-de-catalunya-87[/predef]

Carrizosa parla de «presos polítics»

«Som el grup del Parlament que va dir les veritats dilluns,  l'únic grup que va estar ahir amb els presos polítics dient allò que sentia molta gent a Catalunya i som avui els que estan demanant al president Sánchez que compleixi amb els seus deures com a president d'Espanya», ha dit Carrizosa, tal com es pot veure al vídeo que ja corre per les xarxes socials:

 

Ciutadans creu que Torra no pot convocar eleccions perquè no és president

El líder de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, ha assegurat aquest dimecres que el president de la Generalitat, Quim Torra, «no pot convocar eleccions perquè no és president». Cs manté que després que Torra perdés l'escó al Parlament no pot seguir com a president de la Generalitat, per la qual cosa ha li ha demanat que «deixi de fer anuncis com si ho fos».

Així ha respost durant una roda de premsa a l'anunci de Torra de convocar eleccions després de l'aprovació dels pressupostos de la Generalitat. També ha aprofitat per demanar al president espanyol, Pedro Sánchez, que apliqui l'article 155: «Cessi a Torra, convoqui eleccions i apliqui la Constitució a Catalunya».

També et pot interessar...