«Y a los CDR 'darles' palos»: la carta d'una nena catalana de 12 anys a la policia

Segons l'associació AUGC, ella i el seu pare han lliurat la missiva i una capsa de galetes als agents de la Guàrdia Civil destinats al Port de Tarragona

Imatge de la carta, escrita per una nena de 12 anys
Imatge de la carta, escrita per una nena de 12 anys | Twitter / @AUGC_Comunica

L’Associació Unificada de Guàrdies Civils (AUGC), l’ens organitzatiu majoritari i degà d’aquest cos policial, ha publicat avui dilluns, 21 d’octubre, una carta de suport que els ha fet arribar una nena de 12 anys, i el seu pare, tot acompanyat d’una capsa de galetes.

Segons l’associació, la missiva ha estat lliurada als GRS, els Grups de Reserva i Seguretat, destinats al Port de Tarragona. Al text, la nena afirma que els policies «lo estáis haciendo bien, estáis salvando este país» i anima els agents a colpejar els membres del CDR.

«A los CDR 'darles' palos»

La carta, concretament, afirma que «a los CDR ‘darles’ palos que ya está bien que están destrozando toda Barcelona y quemando las calles», i s'acomiada amb un «os quiero, viva la Guardia Civil, la Policia Nacional y Viva España, que ‘pa’ eso es nuestro país».


Comentaris
Mavi
Luego los adoctrinados son los nuestros ????
Mavi
Luego los adoctrinados son los nuestros ????
Paco
Triste mentalidad de una criatura. Dialogo
IsaCat
Deprés ens diuen que estem adoctrinats fins a la médul.la! Aquesta nena no ho està?
A
Oleeee por esa niña que con 12 años está atenta en lo que pasa. Más mano dura y veras como se le quita la tontería a esa gente
Abii
Es ederitari que espereu? El seu pare fa vergonya ella igual, encara que si gui una nena de 12 anus ja té consciència per saber que es la violencia
bastet
Al meu poble diuen que els testos se semblen a les olles. Si no estan bé aquí, ningú els ha demanat que hi siguin.
Lourdes
Vaja,la nena adoctrinada,que ho arregla amb violència!!
Joan
Jo vaig ser adotrinat pel règim i comprava la revista guerxa Nieva. Però vaig obrir els ulls i prou faixime en aquest país. Visca la meva terra cat.
Angels
Vergonyos jo soc independentiste i amb cap moment he intentat addoctrina amb le meva neta de 14 anys
Celia
Vaya padre, lavandole el cerebro a su hija. Con palos no se arregla nada.
Miquel
Seguro es de los comandos de noche que quitaban lazos y esteladas de los balcones por la noche.
Anna
Q trust! Una pare q utilitza la seva filla per escriure una carta i que aquesta tingui mes ressò! Adoctrinant e inculcant valors com la violència a la seva filla...i l'utilitza xq com q ell no sap escriure aquesta tingui algun tipus de valor dient q la fet la seva filla... un pare exemplar! Uii i no ens oblidem del regal de les galetetes ya que si la carta no estaba acompanyada d'alguna cosa material aquesta no hagués estat ni llegida!...ara poden dir q el pare de les galetes te una filla exempla!
Anna
La meva filla té quasi 11 anys. Li he ensenyat a estimar la seva terra. Ella és catalana, i així ho diu. Però en cap moment li he ensenyat a rebutjar i odiar a ningú, a que desitgi que els peguin. Complicat va ser treure-li la por a la policia després de les imatges que va veure de l'1-O. Com li expliques a una nena de 9 anys després de veure com pegaven a gent que no feia res dolent que la policia a ella això no li farà i que en cas que ho necessiti els hi ha de demanar ajuda? Ella sabia que jo havia estat allí i se'm va trencar el cor en veure-la plorar dient-me que em podrien haver pegat a mi també.
Al05
VIVA ESPAÑA, VIVA LA GUARDIA CIVIL, VIVA LA POLICIA NACIONAL Y OLE QUE OLE POR ESA NIÑA DE 12 AÑOS QUE ESTA TAN HARTA COMO EL RESTO DE ESPAÑOLES, DE VER COMO 4 GILIPOLLAS MALNACIDOS(NI-NI'S) QUE NO RESPETAN NADA. VIVA ESPAÑA??????????????????????????????????????????????

envia el comentari