Casado: «Aprofitar l’homenatge al 17-A per manipular-lo és indignant»

El president del PP ha recordat sobre la pancarta en contra de la figura del rei Felip VI que «intentava mostrar una situació que no és real»

Pablo Casado, a Barcelona
Pablo Casado, a Barcelona | CatalunyaDiari.cat

Pablo Casado ha estat una de les personalitats que han acudit avui a l’acte d’homenatge a les víctimes del 17-A. El matí, de fet, ja ha començat d’allò més mogut després que els Mossos intentessin retirar una pancarta en contra del rei Felip i que, instants després de l’acte institucional, diverses persones es barallessin a plaça Catalunya per l’exhibició de banderes.

Casado, però, no s’ha estat de res i ha optat per recordar la primera de les polèmiques. En aquest sentit, el líder del Partit Popular ha recordar que «aprofitar l’homenatge a les víctimes del 17-A per fer-ne un ús manipulador és indignant» i, en referència a la pancarta en contra del rei, ha explicat: «La pancarta intentava mostrar una situació que no és real. Espanya és el país més descentralitzat, més plural i divers de tot el nostre entorn».

 

Casado, durant l’homenatge al 17-A: «El procés ha estat un fracàs i una ruïna»

Al fil de la qüestió, el mateix Casado ha explicat que, més enllà d’interpretar que s’ha intentat aprofitar aquest acte per fer valer les consignes independentistes, ha relatat: «El procés independentista ha estat un fracàs, una ruïna econòmica i un trencament en la convivència i la concòrdia de la nostra societat».

«Prefereixo, però, quedar-me amb el millor de tot plegat», ha relatat un Casado que apuntalava el seu discurs des de plaça Catalunya en relatar: «Totes les formacions polítiques hem deixat clar avui que estem junts contra el terrorisme i contra el terror».

Casado i la seva defensa aferrissada dels cossos policials espanyols

Si el passat dijous, 16 de juliol, Casado assegurava que li semblava una «canallada» les insinuacions d’alguns presos sobre el vincle entre el CNI espanyol i l’imam de Ripoll, Es Satty, avui el president popular ha recordat: «Estem amb la Guàrdia Urbana i amb els Mossos. Però també, especialment, amb la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, a les quals vull defensar després de les insinuacions d’alguns presos independentistes posant en dubte la seva integritat».

«Si hi va haver alguna absència de coordinació durant els atemptats no va ser, ni de bon tros, per part dels cossos de seguretat de l’estat», ha conclòs el màxim responsable popular.


Comentaris

envia el comentari