Casado acusa Sánchez d’haver «traït» els seus socis i «enganyat» els espanyols

El líder popular ha exigit al president espanyol que reobri l'economia per evitar que «els ERTO es converteixin en ERO»

Imatge d'arxiu de Pablo Casado
Pablo Casado ha carregat contra Pedro Sánchez pel seu pacte amb Bildu. | Catalunya Diari

El líder del Partit Popular, Pablo Casado, ha acusat aquest divendres el president espanyol, Pedro Sánchez, d’haver «traït» els seus socis i «enganyat» els espanyols en pactar «de forma unilateral» amb Bildu la derogació de la reforma laboral de 2012 a canvi de la seva abstenció en la votació de la cinquena pròrroga de l'estat d'alarma.

«Espanya no es mereix aquest govern, volem que ens diguin la veritat, que no mercadegin per unes quantes abstencions amb una mesura fonamental per sortir d’aquesta greu crisi econòmica», ha afirmat el líder de l'oposició en un acte a una fàbrica tèxtil del municipi madrileny de Villaconejos.

Cal «reobrir l'economia»

«Europa ens mira i ens demana competitivitat i flexibilitat», ha afirmat Casado, però per això «cal ser responsables i posar en pràctica les mesures econòmiques que ja han funcionat». Segons el líder popular, cal «reobrir l’economia» fent «tests massius per anar aïllant la població contagiada» i alhora «crear ocupació». En aquest sentit, ha afirmat que cal evitar que «els ERTO es converteixin en ERO». «No volem més cues de la fam», ha asseverat.

«No hem entès el pacte amb Bildu» que «traeix la resta de socis amb els quals havia negociat, enganyant els ministres del seu govern i mentint a la resta dels espanyols», ha reblat el líder popular, que ha recordat que és la tercera vegada que Pedro Sánchez pacta amb l'esquerra abertzale.


Comentaris

envia el comentari