Casado explica a un grup de nens que Torra l'està «‘liant parda’ a Catalunya»

El líder del PP ha respost a les preguntes d’un grup de nens a ‘El Programa de Ana Rosa'

Pablo Casado al 'Programa de Ana Rosa' a Telecinco
Pablo Casado ha parlat del conflicte català amb un grup de sis nens a 'El Programa de Ana Rosa' | Telecinco

Aquest passat dissabte Pablo Casado va assistir a ‘El Programa de Ana Rosa’ per fer campanya electoral, però d’una manera diferent. I és que el polític es va sotmetre a les preguntes nens i nenes sobre temes com la independència de Catalunya, la igualtat de gènere o l’article 155, entre altres qüestions.

Sobre el conflicte català, Casado va voler explicar als joves entrevistadors que farà amb Carles Puigdemont i Quim Torra si arriba a La Moncloa. «El que passa és que aquests dos s’han portat molt malament i un d’ells quan arribi a Espanya ha d’anar a la policia perquè li diguin: ‘Escolta, explica’m què has fet malament’», explicava Casado als nens amb veu infantil.

Va continuar afegint que Torra «està molt desobedient i l’està ‘liant parda’ a Catalunya. Una de les coses que vull fer és posar-los en ordre perquè el nostre amic Pedro Sánchez els deixa fer el que volen».

Entre altres de les preguntes destacades hi ha hagut la caça. Casado ha respost a un nen sobre el tema: «Fixa’t que tenim porcs senglars i cérvols aquí al costat, al Pardo. Si poses un llop tan a prop de la ciutat i el llop s’equivoca i travessa la carretera tenim un problema. Quan no és possible que hi hagi depredadors hi ha d’haver caçadors perquè aquests animalets no es posin malalts».

Pablo Casado a 'El Programa de Ana Rosa'
Pablo Casado ha parlat sobre que faria si el seu fill es volgués disfressar de princesa | Telecinco

 

Els nens li han preguntat al líder del PP tota mena de qüestions, fins i tot alguns polítics, no només de Catalunya, sinó també enfocades cap a les eleccions i possibles coalicions de futur: «Per un partit elegiries a Rivera o Abascal? Al que ha respost que elegiria a Rivera «perquè ja hem jugat junts i sé com juga».

Casado també ha estat criticat per haver fet alguns «comentaris masclistes», segons denuncien mitjans com ‘La Vanguardia’, ja que durant l’entrevista va preguntar si «als nois us agraden els cotxes», paraules que ha estat molt criticades a les xarxes socials. Però alhora, quan se li va preguntar que diria si el seu fill es volgués disfressar de princesa, la seva resposta va ser: «Si el meu fill es vol disfressar de princesa, li diré que esculli una, les conec totes».


Comentaris

envia el comentari