Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pablo Casado a Palma de Mallorca

Casado portarà al Congrés la seva llei ‘antiokupes’ la pròxima setmana

El líder del PP ha cridat als electors a tornar a votar-los per tenir «una polítiques sensates»

Pablo Casado a Palma de Mallorca
Pablo Casado ha demanat als votants que confiïn en el partit per les eleccions municipals | Cedida

 

Pablo Casado ha promès «lluitar el partit fins al final» sense donar «una sola bola per perduda». Aquestes han estat les paraules del líder del Partit Popular a Mallorca, on avui, dimarts 14 de maig, ha demanat als electors que confiïn en «els equips nous» de la formació de cara a les properes eleccions. Durant la seva intervenció, Casado ha assegurat que el PP és «un gran partit» i que ha viscut «moments complicats i dolços, grans victòries i resultats decebedors»  amb els quals a vegades han aconseguit governar i altres no, tot i ser la força més votada.

La seva primera proposta serà una llei antiocupació

Casado ha recordat l'incendi mortal a un pis ocupat d'Eivissa per explicar que la primera proposta que portarà el PP al Congrés dels Diputats serà una llei antiocupació amb penes de presó per aquells que ocupin i que permeti desnonar en 24 hores. 

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

PP Jordi Roca, Pablo Casado, Cayetana Álvarez de Toledo i Alejandro Fernández
Casado ha recordat les últimes eleccions, però ha parlat de «remuntada» al partit | ACN

 

Casado parla «d’una Espanya Unida»

El líder del PP ha continuat el seu discurs demanat a tots que estiguin «contents i confiats» i assegurat que «som un partit que quan ha governat sempre li ha anat bé als nostres compatriotes». També ha fet una crida a «la majoria d’espanyols que vol una Espanya unida però ha sigut incapaç d’unir-se en un projecte per defensar-ho», alhora que es dirigia a «la majoria d’espanyols que volen unes polítiques sensates», però van optar, el 28-A, «per partit que no sabien gestionar política», segons Casado.

Casado també ha parlat de la gent que volia «partits renovats» i que no estava tenint en compte que  el PP té «dècades d’experiència i també grans equips nous que se sumen a anteriors per fer una combinació perfecta». Ha dit als seus possibles votants que «segueixen tenint al PP la casa comuna de la centredreta» i que no els «defraudaran». També  ha promès als electors que «ens posarem una vegada més el país a l’esquena per treure’l del mal pas en el qual l’ha deixat l’esquerra i els nacionalistes».

Pablo Casado ha acabat el seu discurs recordant que «és molt important que votem la política de proximitat i també el que passí a la nació»  i ha finalitzat el seu discurs a Mallorca demanant suport per enviar «un missatge molt clar el 26-M» de què Pedro Sánchez «no té carta blanca per fer el que vulgui».

També et pot interessar...

  • Iceta: «Torna Rajoy, treu-nos al 'fraCasado' de davant»